To je to što me zanima!

Trudna Hana Huljić i Domenica objavile fotku s piknika na plaži

'Ljubav', napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj pozira s kumom Hanom Huljić i prijateljicom. Sve tri su na sebi imale šarene bikinije i u rukama držale voće
Vidi originalni članak

Domenica Žuvela (29) na Instagram profilu objavila je niz fotki s plaže i pokazala s kim uživa u sunčanom danu uz more.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ljubav - napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj pozira s kumom Hanom Huljić i prijateljicom. Sve tri su na sebi imale šarene bikinije i u rukama držale voće. 

Domenica je kasnije objavila i fotografije ručka koje su si ponijele na plažu, a koji su servirale na crveno-bijelom stolnjaku. 

Inače, Domenica Žuvela i Hana Huljić postale su kume u veljači ove godine kada se glazbenica iz poznate obitelji udala za Petra Grašu. Par će uskoro dobiti i dijete, a kako su ranije otkrili, radi se o djevojčici kojoj namjeravaju dati ime Alba. 

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU 'TKO MI BOLJE KUHA?': 

OBOJE SU S OTOKA Domenica je dugo u tajnoj vezi s odvjetnikom, sad otkrila detalje

Žuvela često objavljuje fotografije s Grašinom suprugom s obzirom na to da su njih dvije već dugi niz godina najbolje prijateljice. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 86tin 20.06.2022.

    Naporni ste s njom,dajte malo dolje zavirite kad ce van

  • moremibit 20.06.2022.

    Ovu godinu satrase nas Maja s svojim sincicem iBlooooooomom i ova trudna Hana čisto da se zna njena profesija...Danijela je za ovu covjecju ribicu premija Al očito nije dovoljno bila bisna ko ova pa ga je odma zaskocila ko najveća jadnica...bjedne su to duše fukarske....gadljivo do bola

  • Krušo Hagur 17.06.2022.

    Ima li Huljić nekog sina? Da se Domenica uda za njega. lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare