To je to što me zanima!

Tužitelji: 'R. Kelly zaslužuje najmanje 25 godina u zatvoru zbog seksualnog zlostavljanja'

Porota u New Yorku je prošle godine proglasila je Kellyja krivim za ucjenu i niz seksualnih zločina. Dok tužitelji smatraju da treba provesti minimalno 25 godina iza rešetaka, njegovi odvjetnici tvrde da zaslužuje 17 godina
Vidi originalni članak

R&B pjevač R. Kelly (54) zaslužuje najmanje 25 godina iza rešetaka zbog seksualnog zlostavljanja žena i djevojaka, rekli su tužitelji u srijedu u dopisu podnesenom prije izricanja presude kasnije ovog mjeseca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Porota u New Yorku je prošle godine proglasila Kellyja krivim za ucjenu i niz seksualnih zločina na suđenju za trgovanje ljudima u svrhu seksualnog iskorištavanja.

Tužitelji su zaključili da je suradnja menadžera i pomoćnika, koji su pomogli Kelly da upozna djevojke i da ih zadrži poslušnima, predstavljala zločinački pothvat.

Nekoliko je tužitelja svjedočilo u jezivim detaljima tijekom suđenja, navodeći da je Kelly svoje žrtve podvrgavao perverznim i sadističkim činovima dok su bile maloljetne.

- Kelly je koristio svoju slavu, novac i popularnost kako bi sustavno hvatao djecu i mlade žene radi vlastitog seksualnog zadovoljstva - napisali su tužitelji u podnesku.

Dodali su kako je nastavio je sa svojim zločinima i izbjegavao kaznu za njih gotovo 30 godina, te kako sada 'mora biti pozvan na odgovornost'.

NA SUDU U NEW YORKU R. Kellyja proglasili krivim za seriju seksualnih prijestupa: Kaznu će mu izreći iduće godine

Kellyjevi odvjetnici tvrde da on zaslužuje maksimalno oko 17 godina zatvora prema saveznim smjernicama za kaznu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare