To je to što me zanima!

TV chef u panici: Ostavila ga je 29 godina mlađa, slijedi tužba

'Jako mi je žao zbog kleveta koje je Paul izrekao o meni nakon našeg prekida.Ne preostaje mi ništa drugo nego podnijeti tužbu protiv njega. Razočarana sam što je veza završila na ovaj način, napisala je Summer
Vidi originalni članak

Paul Hollywood (53), slastičar i sudac iz emisije 'Dobar, bolji, najbolji… britanski slastičar', ponovno puni tabloide, ovaj put zbog razlaza s mlađahnom djevojkom Summer Monteys-Fullam (24). 

Ona se naglo iselila iz njihovog ljubavnog gnijezda, a sada će ga i tužiti, nakon što je navodno surađivala s paparazzima te je privatne informacije prodavala medijima. Summer se o svemu oglasila i na Instagramu.

- Jako mi je žao zbog kleveta koje je Paul izrekao o meni nakon našeg prekida... Ne preostaje mi ništa drugo nego podnijeti tužbu protiv njega... Razočarana sam što je veza završila na ovaj način - napisala je među ostalim.

Dodala je i kako nema razloga više razgovarati s njim, a ni s medijima. TV chef muku muči i sa sinom tinejdžerom koji ne želi čuti za njega nakon što je okončao brak s njegovom majkom Alexandrom i otišao iz njihovog života. Ignoriranje traje dvije godine.

- Josh se časno nosio sa svim što je vidio u tabloidima o svom ocu i ne ulazim u njegove razloge zašto ga ne želi vidjeti - rekla je Alex koja se razvela od Paula jer se nije više mogla nositi s njegovom nevjerom.

Par se upoznao 1996. na Cipru, kada je ona radila kao instruktorica ronjenja, a on se odmarao u hotelu s pet zvjezdica. Samo dvije godine kasnije su se vjenčali i 2001. dobili sina Josha. Razdvojili su se kratko 2013. zbog Paulove ljubavne afere s Marcelom Valladolid, zvijezdom američke verzije slastičarskog showa. Tada je njihov brak izdržao kušnju, a Paul je aferu s Marcelom nazvao najvećom pogreškom u životu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • škver 13.08.2019.

    A kako je bilo prvoj supruzi i djeci,kada ih je ostavio zbog nje. Karma je vrag.

  • geodeta2394 13.08.2019.

    Tuzio bi ja nju da joj vise nebi palo na pamet gledat kako da iskoristi nekog

  • 13.08.2019.

    Ostavit obitelj zbog jedne obicne ......

Komentiraj...
Vidi sve komentare