Obavijesti

Show

Komentari 14

TV chef u panici: Ostavila ga je 29 godina mlađa, slijedi tužba

TV chef u panici: Ostavila ga je 29 godina mlađa, slijedi tužba
4

'Jako mi je žao zbog kleveta koje je Paul izrekao o meni nakon našeg prekida.Ne preostaje mi ništa drugo nego podnijeti tužbu protiv njega. Razočarana sam što je veza završila na ovaj način, napisala je Summer

VIDEO

Paul Hollywood (53), slastičar i sudac iz emisije 'Dobar, bolji, najbolji… britanski slastičar', ponovno puni tabloide, ovaj put zbog razlaza s mlađahnom djevojkom Summer Monteys-Fullam (24). 

Paul Hollywood splits from partner

Ona se naglo iselila iz njihovog ljubavnog gnijezda, a sada će ga i tužiti, nakon što je navodno surađivala s paparazzima te je privatne informacije prodavala medijima. Summer se o svemu oglasila i na Instagramu.

- Jako mi je žao zbog kleveta koje je Paul izrekao o meni nakon našeg prekida... Ne preostaje mi ništa drugo nego podnijeti tužbu protiv njega... Razočarana sam što je veza završila na ovaj način - napisala je među ostalim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Summer Monteys- Fullam (@summermonteysfullam) on

Dodala je i kako nema razloga više razgovarati s njim, a ni s medijima. TV chef muku muči i sa sinom tinejdžerom koji ne želi čuti za njega nakon što je okončao brak s njegovom majkom Alexandrom i otišao iz njihovog života. Ignoriranje traje dvije godine.

- Josh se časno nosio sa svim što je vidio u tabloidima o svom ocu i ne ulazim u njegove razloge zašto ga ne želi vidjeti - rekla je Alex koja se razvela od Paula jer se nije više mogla nositi s njegovom nevjerom.

Par se upoznao 1996. na Cipru, kada je ona radila kao instruktorica ronjenja, a on se odmarao u hotelu s pet zvjezdica. Samo dvije godine kasnije su se vjenčali i 2001. dobili sina Josha. Razdvojili su se kratko 2013. zbog Paulove ljubavne afere s Marcelom Valladolid, zvijezdom američke verzije slastičarskog showa. Tada je njihov brak izdržao kušnju, a Paul je aferu s Marcelom nazvao najvećom pogreškom u životu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu