To je to što me zanima!

Twin Peaks se vratio: Evo kako danas izgledaju zvijezde serije

Nakon popularne prve sezone, Lynch je snimio i drugu koja se emitirala 1992. godine te film 'Fire Walk With Me'. Kao što su i sami likovi najavili, serija se vraća 25 godina kasnije
Vidi originalni članak

Prva sezone kultne serije Davida Lyncha (71) koja je promijenila žanr televizijske serije kakvu smo dotad poznavali, emitirana je davne 1990. godine.

Nakon popularne prve sezone, Lynch je snimio i drugu koja se emitirala 1992. godine te film 'Fire Walk With Me'. Kao što su i sami likovi najavili, serija se vraća 25 godina kasnije te donosi nove zavrzlame u misterioznom gradiću.

Prema najavama redatelja, serija će i dalje pratiti živote mještana i detektiva Dalea Coopera koji je riješio ubojstvo lijepe srednjoškolke Laure Palmer.

Iako je Laura mrtva, pojavit će se u novoj sezoni. Sheryl Lee (50) nakon kultne serije igrala je u kazalištu. Lynch ju je navodno toliko želio u seriji da je napisao lik Maddie kako bi ona što više bila na setu.

Coopera je igrao Kyle McLachlan (58) koji se vraća i u trećoj sezoni. Glumac je prije uloge u 'Twin Peaksu' glumio u Lynchovom 'Plavom baršunu' i 'Dina', a kasnije se okušao u 'Seks i gradu' te u 'Kućanicama'.

Lara Flynn Boyle (47) igrala je u odvjetničkoj seriji 'The Practice' te glumila u mnogim filmovima, a pažnju je privlačila mnogobrojnim estetskim korekcijama zbog kojih je danas gotovo neprepoznatljiva. U seriji je glumila Donnu, ali prema najavama, Laru nećemo ponovo gledati.

Priča o Bobbyju 25 godina kasnije će se nastaviti. Dana Ashbrook (49) u filmovima nije ostvario veće uloge, a mnogi ga se sjećaju iz 'Dawson's Creeka'.

Lijepa Mädchen Amick (46) vraća se u seriju u kojoj se proslavila kao konobarica Shelly Johnson. Nakon 'Twin Peaksa' zaigrala je u još nekoliko serija, ali nigdje nije ostvarila veći uspjeh.

Sherilyn Fenn (52) koja je igrala ambicioznu Audrey Horne nakon 'Twin Peaksa' postala je seks simbol i tiha patnja mnogih muškaraca. Fotografirala se za Playboy, tumačila Elizabeth Taylor u biografskom televizijskom filmu o glumici, ali nikad nije zaigrala u većem projektu. Gledat ćemo je u novoj sezoni.

Iako mnogi očekuju kako se Leland neće vratiti, varaju se. Laurin otac kojeg je tumačio Ray Wise (69) pojavljuje se u trećoj sezoni. Glumac je nakon 'Twin Peaksa' igrao u mnogim blockbusterima.

Lynch će u treću sezonu vratiti i doktora Jacobyja, Laurinu majku Sarah, Eda Hurleya, Lucy Moran i druge. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • M.BOCWANNA 22.05.2017.

    Za tetkice, i one koji nemaju pametnijeg posla,

  • ChiSonoIo 22.05.2017.

    Bila sam klinka i definitivno sam se ježila od te serije...;))

  • Judita👥 22.05.2017.

    fenn je bila predivna

Komentiraj...
Vidi sve komentare