Obavijesti

Show

Komentari 34

Twin Peaks se vratio: Evo kako danas izgledaju zvijezde serije

Twin Peaks se vratio: Evo kako danas izgledaju zvijezde serije
1

Nakon popularne prve sezone, Lynch je snimio i drugu koja se emitirala 1992. godine te film 'Fire Walk With Me'. Kao što su i sami likovi najavili, serija se vraća 25 godina kasnije

VIDEO

Prva sezone kultne serije Davida Lyncha (71) koja je promijenila žanr televizijske serije kakvu smo dotad poznavali, emitirana je davne 1990. godine.

Nakon popularne prve sezone, Lynch je snimio i drugu koja se emitirala 1992. godine te film 'Fire Walk With Me'. Kao što su i sami likovi najavili, serija se vraća 25 godina kasnije te donosi nove zavrzlame u misterioznom gradiću.

Prema najavama redatelja, serija će i dalje pratiti živote mještana i detektiva Dalea Coopera koji je riješio ubojstvo lijepe srednjoškolke Laure Palmer.

Iako je Laura mrtva, pojavit će se u novoj sezoni. Sheryl Lee (50) nakon kultne serije igrala je u kazalištu. Lynch ju je navodno toliko želio u seriji da je napisao lik Maddie kako bi ona što više bila na setu.

Showtime

Coopera je igrao Kyle McLachlan (58) koji se vraća i u trećoj sezoni. Glumac je prije uloge u 'Twin Peaksu' glumio u Lynchovom 'Plavom baršunu' i 'Dina', a kasnije se okušao u 'Seks i gradu' te u 'Kućanicama'.

Bvlgari Benefit for Save The Children and Artists For Peace and Justice - California

Lara Flynn Boyle (47) igrala je u odvjetničkoj seriji 'The Practice' te glumila u mnogim filmovima, a pažnju je privlačila mnogobrojnim estetskim korekcijama zbog kojih je danas gotovo neprepoznatljiva. U seriji je glumila Donnu, ali prema najavama, Laru nećemo ponovo gledati.

Carousel of Hope Ball - Beverly Hills

Priča o Bobbyju 25 godina kasnije će se nastaviti. Dana Ashbrook (49) u filmovima nije ostvario veće uloge, a mnogi ga se sjećaju iz 'Dawson's Creeka'.

Showtime

Lijepa Mädchen Amick (46) vraća se u seriju u kojoj se proslavila kao konobarica Shelly Johnson. Nakon 'Twin Peaksa' zaigrala je u još nekoliko serija, ali nigdje nije ostvarila veći uspjeh.

Showtime

Sherilyn Fenn (52) koja je igrala ambicioznu Audrey Horne nakon 'Twin Peaksa' postala je seks simbol i tiha patnja mnogih muškaraca. Fotografirala se za Playboy, tumačila Elizabeth Taylor u biografskom televizijskom filmu o glumici, ali nikad nije zaigrala u većem projektu. Gledat ćemo je u novoj sezoni.

 

New York Post here I come. Thanks Kate for beautiful make up....🙏🏻💋🦋✝️🌹

A post shared by sherilynfenn (@sherriisme) on

Iako mnogi očekuju kako se Leland neće vratiti, varaju se. Laurin otac kojeg je tumačio Ray Wise (69) pojavljuje se u trećoj sezoni. Glumac je nakon 'Twin Peaksa' igrao u mnogim blockbusterima.

"Twin Peaks - The Entire Mystery" Blu-ray Premiere - Los Angeles

Lynch će u treću sezonu vratiti i doktora Jacobyja, Laurinu majku Sarah, Eda Hurleya, Lucy Moran i druge. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...