To je to što me zanima!

Twitter report: Kako su slavni doživjeli razorni uragan Sandy

Svugdje oko mene je mrak jer nema struje, ulice su poplavljane... osjećam se kao da sam u seriji 'Walking Dead' i da će zombi skočiti na mene, napisala je Coco-T
Vidi originalni članak

Što sad svi paničarite zbog Sandy (ja ju zovem Sally) kao da je ne znam što na stvari. Prestanite paničariti i širiti negativnost! Razmišljajte pozitivno i molite za mir, napisala je na Twitteru Lindsay Lohan (26). 

Problematična glumica uragan ne doživljava ozbiljno kao većina slavnih koji su jako zabrinuti i prestrašeni prizorima koje je na ulicama New Yorka izazvao uragan. Coco-T (33) fotografirala je trenutak kad je grom udario u Bloombergov neboder. Svima koji je prate na Twitteru poručila je da budu smireni i da će onda izdržati ovo krizno razdoblje. 

- Upravo sam pokušala izaći na balkon, no nisam mogla disati od siline vjetra. Svugdje oko mene je mrak jer nema struje, ulice su poplavljane... osjećam se kao da sam u  seriji 'Walking Dead' i da će svaki tren zombi skočiti na mene - napisala je Coco na Twitteru. 

Joan Collins (79) uznemirio je prizor koji je ugledala dok se probudila. Naime, dizalica na gradilištu pokraj zgrade u kojoj glumica živi presavinula se od vjetra i vitlala zrakom kao da je vlat trave. Isti je prizor, ali na drugom dijelu grada, fotografirao i Piers Morgan (47). Ivanka Trump (30) objavila je fotografiju crnih oblaka koji su se nadvili nad grad i ispod nje napisala 'Zatišje pred oluju'. 

Najšokantnije fotografije razornog učinka uragana Sandy objavila je voditeljica Maria Menounos (34) koja je s televizijskom ekipom bila na ulicama i izvještavala o šteti koju je uragan napravio. Objavila je fotografiju poplavljene podzemne garaže, mosta koji se srušio na automobile na cesti, luke u kojoj brodovi stoje u ravnini s pristaništem jer se razina vode toliko podigla. 

- Cijeli Brooklyn pliva, sve ceste su poplavljene. Vidjeli smo hrpu zgrada koje su se urušile i tunele koji su poplavljeni. Sandy je napravila veliki nered u gradu - napisala je Maria na Twitteru. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • WOMANIZER 30.10.2012.

    bože kak je glupa, za ne povjerovat ova coco e da, a ko su uopće ovi drugi "celebrityji", nikad čuo? a da nije ova svaki dan sa sisama i guzicom tu nebi ni nju znao lol

  • Ja sam sam 30.10.2012.

    ne boj se coco-t.nece zombi na zombija

  • kristofor_kolumbo 30.10.2012.

    ovaj bi guzicu i sise i na sibiru pokazala koliko je njima opsjednuta. ko da sise i dupe niko nema. gade mi se te "zvijezde" koje prodaju novine. kao! hahhah :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare