Obavijesti

Show

Komentari 60

Twitter report: Kako su slavni doživjeli razorni uragan Sandy

Twitter report: Kako su slavni doživjeli razorni uragan Sandy
19

Svugdje oko mene je mrak jer nema struje, ulice su poplavljane... osjećam se kao da sam u seriji 'Walking Dead' i da će zombi skočiti na mene, napisala je Coco-T

VIDEO

Što sad svi paničarite zbog Sandy (ja ju zovem Sally) kao da je ne znam što na stvari. Prestanite paničariti i širiti negativnost! Razmišljajte pozitivno i molite za mir, napisala je na Twitteru Lindsay Lohan (26). 

Problematična glumica uragan ne doživljava ozbiljno kao većina slavnih koji su jako zabrinuti i prestrašeni prizorima koje je na ulicama New Yorka izazvao uragan. Coco-T (33) fotografirala je trenutak kad je grom udario u Bloombergov neboder. Svima koji je prate na Twitteru poručila je da budu smireni i da će onda izdržati ovo krizno razdoblje. 

- Upravo sam pokušala izaći na balkon, no nisam mogla disati od siline vjetra. Svugdje oko mene je mrak jer nema struje, ulice su poplavljane... osjećam se kao da sam u  seriji 'Walking Dead' i da će svaki tren zombi skočiti na mene - napisala je Coco na Twitteru. 

Joan Collins (79) uznemirio je prizor koji je ugledala dok se probudila. Naime, dizalica na gradilištu pokraj zgrade u kojoj glumica živi presavinula se od vjetra i vitlala zrakom kao da je vlat trave. Isti je prizor, ali na drugom dijelu grada, fotografirao i Piers Morgan (47). Ivanka Trump (30) objavila je fotografiju crnih oblaka koji su se nadvili nad grad i ispod nje napisala 'Zatišje pred oluju'. 

Najšokantnije fotografije razornog učinka uragana Sandy objavila je voditeljica Maria Menounos (34) koja je s televizijskom ekipom bila na ulicama i izvještavala o šteti koju je uragan napravio. Objavila je fotografiju poplavljene podzemne garaže, mosta koji se srušio na automobile na cesti, luke u kojoj brodovi stoje u ravnini s pristaništem jer se razina vode toliko podigla. 

- Cijeli Brooklyn pliva, sve ceste su poplavljene. Vidjeli smo hrpu zgrada koje su se urušile i tunele koji su poplavljeni. Sandy je napravila veliki nered u gradu - napisala je Maria na Twitteru. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...