To je to što me zanima!

Tyra Banks brani svoju haljinu, a fanovi zgroženi: 'Izgledaš baš kao dinosaur iz Jurskog parka!'

Bivša manekenka ranije ovaj tjedan plijenila je pažnju svojom haljinom, ali ne zbog razloga kojima se ona nadala. Unatoč tome, branila je haljinu i svog stilista
Vidi originalni članak

Bivša Viktorijina anđelica Tyra Banks (47) i voditeljica američkog 'Plesa sa zvijezdama' ovog je ponedjeljka nosila haljinu koja je podijelila mišljenja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tyra se odlučila za tamno-crvenu dizajnersku haljinu s predimenzioniranim rukavima u obliku lepeza. Dok su je neki pratitelji rekli da izgleda kao bombon, drugi nisu bili oduševljeni modnim odabirom.

- Volim te, ali ta haljina nije to; Tko normalan odjene takve stvari?; Nemam riječi koliko je ovo grozno - neki su od komentara.

Međutim, većina njenih obožavatelja i gledatelja 'Plesa sa zvijezdama' krenuli su je uspoređivati s dinosaurom iz 'Jurskog parka'.

- Tyra izgleda kao da je upravo ubila Newmana u Jurskom parku; Jesu li velociraptori bili tvoja inspiracija?; Baš kao Jurski park - rekli su joj pratitelji u komentarima

MONICA BELLUCCI SLAVI 57. ROĐENDAN Od 'ružnog pačeta' do najljepše žene svijeta: Zbog unosnog je posla odustala od studija prava

Našali su se i sa službenog Twittera filmova 'Jurski svijet':

- Tko je bolje izgledao? - pisalo je uz fotografije Banks i dinosaura, a mnogi su glasali za dinosaura.

Bivša manekenka je u srijedu u emisiji 'The Late Late Show With James Corden' branila svoj modni izbor.

- Različito je što? Bolje - odlučno je rekla.

- Nemam vremena biti normalna u lijepoj haljini, jer ništa neće biti rečeno o lijepoj haljini. Moram pomicati granice - dodala je Banks.

Za E! News rekla je kako joj dinosaur dilophosaurus nije bio na umu što se tiče njenog ekstravagantnog izgleda, već je ciljala na vrstu krila.

- Moj stilist je rekao 'da, nisam znao da izgledaš kao gušter prije nego sam vidio meme o tome' - rekla je Tyra Cordenu.

POGLEDAJTE VIDEO: Scena iz Jurskog parka

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nap 02.10.2021.

    stvarno loša izgleda

  • Čeljo Brtika 02.10.2021.

    Lako za haljinu, ali ovo što radi u videu 🤣🤣🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

  • 02.10.2021.

    Tyra može obući što god poželi i svejedno izgleda odlično

Komentiraj...
Vidi sve komentare