To je to što me zanima!

Tyra Banks pokazala prirodnu kosu: Ekstenzije trebaju odmor

Da, imam lažnu kosu i operirala sam nos. Osjećam se odgovornom i zato sam napokon odlučila reći istinu, izjavila je Banks za People
Vidi originalni članak

Bivša manekenka i glumica Tyra Banks (44) pokazala je pratiteljima na društvenim mrežama kako njezina kosa izgleda bez perika i ekstenzija. 

- Ponekad perike i ekstenzije trebaju odmor - komentirala je Tyra koja se fotografirala bez trunke šminke na licu. 

Bivša manekenka prirodno ima tamnu, kovrčavu kosu. Obožavatelje je oduševila fotografijom te su joj nizali pozitivne komentare. 

- Zašto uopće nosiš perike? Tvoja prirodna kosa je predivna - napisala joj je jedna pratiteljica. Drugi su dodavali da je 'predivna', 'apsolutno očaravajuća', a pohvalili su i njezine oči. Također, rekli su joj da izgleda kao da ima 12 godina. 

Prije nekoliko godina, došla je s prirodnom kosom u 'The Tyra Banks Showu', kojeg je sama vodila. Tada je rekla da nosi perike i ekstenzije od svoje 17. ili 18. godine. 

Cijelu svoju karijeru je pričala kako je na njoj sve prirodno, ali je početkom godine u objavljenim memoarima 'Perfect is Boring' priznala da je korigirala nos. 

- Da, imam lažnu kosu i operirala sam nos. Osjećam se odgovornom i zato sam napokon odlučila reći istinu - izjavila je Banks za People. 

VIDI OVO! 5 jesenskih modnih trendova koji vladaju pistama.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mihael6 08.12.2018.

    rekli su joj da izgleda kao da ima 12 pa sta je to dobro

  • davor430 14.09.2018.

    Nevjerojatno savršena

  • krao_sam_1 14.09.2018.

    Ekstenzija kad se odmori onda joj je lakše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare