To je to što me zanima!

U Beogradu nije 'otkazito': Na Fonsija došlo 2.500 tinejdžera

Fonsi, pjevač ljetnog hita 'Despacito', u Beogradu se družio s tenisačem Đokovićem, a dvojac je dogovorio idući susret u Americi na nekim od Novakovih teniskih mečeva jer je Portorikanac veliki ljubitelj tenisa
Vidi originalni članak

Iako je Portorikanac Luis Fonsi (39) otkazao koncert za nedjelju u zagrebačkoj Areni zbog premalo prodanih karata, u Beogradu je ipak zapjevao "Despacito" u Kombank Areni. U Srbiji je na koncert došlo nešto više od 2.500 obožavatelja, među kojima je bio i tenisač Novak Đoković (30). Dvojac se našao u backstageu gdje su popričali i dogovorili ponovni susret na jednom od Novakovih teniskih mečeva na američkim turnirima. 

- Prvi put sam u Beogradu i puno mi znači kada vidim tako nasmijana i lijepa lica - rekao je glazbenik. Dodao je kako je ostao bez teksta jer je publika znala sve riječi njegovih starih i novih hitova. 

U publici je ipak bilo najviše tinejdžerica i djece koja su stigla u pratnji roditelja. Luis je u Beogradu uživao u tamošnjim mesnim specijalitetima, a navodno nije imao posebne zahtjeve. Otkazivanjem u Zagrebu, razočarao je najmlađe fanove koji su ga iščekivali. 

Posjet Hrvatskoj ga je, kako je ranije govorila portorikanska zvijezda, vrlo veselio. 

Htio je posjetiti obalu i isprobati što više naših specijaliteta. Tražio je i kuhara koji će samo za njega tijekom boravka u Zagrebu pripremati hrvatske delicije. Nije poznato je li planirao dovesti i suprugu, manekenku Aguedu, s kojom ima dvoje djece. Unatoč njegovu uzbuđenju zbog dolaska, fanovi sutra u Areni neće doživjeti raskošnu produkciju, atraktivne plesačice, kao ni spektakl praćen light showom i pirotehnikom.

Za koncert u sklopu njegove 'Love+dance' turneje u prodaji je bilo tek 9220 ulaznica. Mjesta uz samu pozornicu, 'fan pit', bila su rasprodana. Karta je stajala 185 kuna, što je najniža cijena ulaznice za koncert Fonsija u Europi.

Svi koji su kupili karte povrat novca mogu dobiti na prodajnim mjestima na kojima su ih i kupili. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Metal👊Machine 26.11.2017.

    Ideja je po meni ipak bila preambiciozna. Možda se varam, ali očekivati da će lik napuniti arenu na temelju jednog hita je podosta nerealno. U redu, Fonsi možda ima karijeru dugu 20 god. i više od jednog hita, ali šta to vrijedi kada na ovim prostorima velika većina za njega nije ni znala do 'Despacita'. I dao bih se kladit da većina ljudi kojoj je 'Despacito' sada super pjesma i dalje ne zna njegove ostale pjesme, jer ih jednostavno nije briga. Kažem možda sam potpuno u krivu, no mislim da je on tu kod nas, barem u Hrvatskoj, za sada samo 'one hit wonder'.

  • TheRival 25.11.2017.

    Jebeš ionak ovog jazavca što je otkazao u hrvatskoj kad mu ionak ekipa samo zna jednu jedinu pjesmu a na ostalo bi sam čkomili... Pazi kaj ti kažem da dođe Ed Sheeran npr. dvorana bi bila krcata. Isto kako je bila krcata kada je onaj jazavac Guetta došao... 2% hrvata ionako samo razumije španjolski.

  • pera71 25.11.2017.

    Nije Beograd tamo neka selendra pa ta sme otkazati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare