Obavijesti

Show

Komentari 19

U Beogradu nije 'otkazito': Na Fonsija došlo 2.500 tinejdžera

Fonsi, pjevač ljetnog hita 'Despacito', u Beogradu se družio s tenisačem Đokovićem, a dvojac je dogovorio idući susret u Americi na nekim od Novakovih teniskih mečeva jer je Portorikanac veliki ljubitelj tenisa

VIDEO

Iako je Portorikanac Luis Fonsi (39) otkazao koncert za nedjelju u zagrebačkoj Areni zbog premalo prodanih karata, u Beogradu je ipak zapjevao "Despacito" u Kombank Areni. U Srbiji je na koncert došlo nešto više od 2.500 obožavatelja, među kojima je bio i tenisač Novak Đoković (30). Dvojac se našao u backstageu gdje su popričali i dogovorili ponovni susret na jednom od Novakovih teniskih mečeva na američkim turnirima. 

- Prvi put sam u Beogradu i puno mi znači kada vidim tako nasmijana i lijepa lica - rekao je glazbenik. Dodao je kako je ostao bez teksta jer je publika znala sve riječi njegovih starih i novih hitova. 

U publici je ipak bilo najviše tinejdžerica i djece koja su stigla u pratnji roditelja. Luis je u Beogradu uživao u tamošnjim mesnim specijalitetima, a navodno nije imao posebne zahtjeve. Otkazivanjem u Zagrebu, razočarao je najmlađe fanove koji su ga iščekivali. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Posjet Hrvatskoj ga je, kako je ranije govorila portorikanska zvijezda, vrlo veselio. 

Htio je posjetiti obalu i isprobati što više naših specijaliteta. Tražio je i kuhara koji će samo za njega tijekom boravka u Zagrebu pripremati hrvatske delicije. Nije poznato je li planirao dovesti i suprugu, manekenku Aguedu, s kojom ima dvoje djece. Unatoč njegovu uzbuđenju zbog dolaska, fanovi sutra u Areni neće doživjeti raskošnu produkciju, atraktivne plesačice, kao ni spektakl praćen light showom i pirotehnikom.

Za koncert u sklopu njegove 'Love+dance' turneje u prodaji je bilo tek 9220 ulaznica. Mjesta uz samu pozornicu, 'fan pit', bila su rasprodana. Karta je stajala 185 kuna, što je najniža cijena ulaznice za koncert Fonsija u Europi.

Svi koji su kupili karte povrat novca mogu dobiti na prodajnim mjestima na kojima su ih i kupili. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama