To je to što me zanima!

U braku, ali ne i na istoj adresi. Mateša i njegova supruga žive odvojeno: 'Ma nije to problem'

U rujnu se doznalo kako Zlatko Mateša opet ljubi, a par mjeseci kasnije je s Blankom Kačer uplovio u bračnu luku. Intimnu ceremoniju imali su u crkvici na Plešivici, a par ne krije svoju sreću
Vidi originalni članak

Zlatko Mateša (74) i Blanka Kačer (44) oženili su se početkom prosinca. Bila je to intimna ceremonija u crkvici na Plešivici, ispričao je Mateša za 24sata tada. 

Nakon vjenčanja je Splićanka, pročelnica Katedre za građansko pravo na Pravnom fakultetu u Splitu i ravnateljica Studija za sportsko pravo uzela prezime Mateša. 

- Mi vam se dugo poznajemo i to poznanstvo i poštovanje je s vremenom preraslo iz prijateljstva u ljubav - rekla je Blanka za 24sata ranije, objašnjavajući kako njihova ljubav nije došla 'preko noći'. 

ZLATKO MATEŠA SE OŽENIO Hrvatski plejboj iz Cessne: Srce je izdržalo razna iskušenja, no ljubav je njemu eliksir vitalnosti

Da su Mateša i Kačer par doznalo se u rujnu dok su bili zajedno u Mongoliji. 

Kako javlja Slobodna Dalmacija, supružnici trenutno žive na dvije adrese, u Splitu i u Zagrebu. Gospođa Mateša ispričala je da bez obzira na udaljenost uspijevaju uskladiti sve obaveze. 

LJUBAV NE ZNA ZA GODINE Mateša se oženio s 30 godina mlađom Blankom! 'To je bila baš lijepa intimna ceremonija'

- Split i Zagreb udaljeni su 50 minuta avionom. Zlatko dođe u Split kad odradi obaveze u Zagrebu ako ja tad imam obaveze u Splitu. Također, ja dođem u Zagreb - poručila je Mateša te istaknula kako im ništa nije problem. 

- Sad smo oboje bogatiji za osjećaj doma u gradu onog drugog i za izvrsno društvo u oba grada - poručila je. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • cobi 14.12.2023.

    Jel se ljube ili se konzumira brak?😇

  • Doktor Kongo 14.12.2023.

    Pa šta joj bì? Donedavno je kao dobro izgledala, doslovno do prije par dana.

  • simonairena 14.12.2023.

    ona zivi sa svojim deckom a on sam🙈

Komentiraj...
Vidi sve komentare