To je to što me zanima!

U Dnevnom boravku T. Jurić o muško-ženskim razlikama!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Gosti današnje emisije bili su Domagoj Jakopović Ribafish i Igor Kokoruš Lebowski, autor knjige 'Muškarci su iz birtije, žene su s placa'
Vidi originalni članak

Tatjana Jurić u novoj emisiji talk showa Dnevni boravak razgovarala je s poznatim kolumnistima i blogerima Domagojem Jakopovićem Ribafishom i Igorom Kokorušem Lebowskim. 

Lebowski je i autor knjige 'Muškarci su iz birtije, žene su s placa' u kojoj, kroz niz tekstova - što preuzetih s bloga, što potpuno novih - tematizira muško-ženske odnose u čemu je i samoprozvani stručnjak. 

U petak gostuje grupa Vatra

U petak pak u istom terminu ne propustite emisiju Bez struje u kojoj će Tatjana ugostiti poznate virovitičke rockere iz grupe Vatra. Poslušajte njihove live izvedbe te što imaju za reći o svojoj glazbi i planovima. 

Dnevni boravak Tatjane Jurić gledajte od utorka do četvrtka u 17.20 sati, a emisiju Bez struje petkom u 17.20 sati samo na 24sata TV. 

24sata TV možete pratiti na 9. kanalu Max TV-a, B.netu-u, Iskon TV-u, Optima TV-u, H1 TV-u, EVO TV-u i Amis TV-u. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mila 19 27.09.2013.

    jurićka mi je malo naporna ,komplicirana.teška.... dosadna...ali lipa

  • ayayay 26.09.2013.

    Danas otkazujem sve i zaključavam se u kuću, ključ izrežem flexom i gledam u 17:20 Tatjanu da vidim što radi i da čujem nekakav pametni savjet

  • 26.09.2013.

    Žene su u prednosti nad muškarcima: ukoliko ne mogu dobiti ono što su naumile jer su previše pametne, dobit će to ako budu glupe.:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare