To je to što me zanima!

U fušu: Najstariji kraljičin unuk snimio je reklamu za mlijeko...

Reklama je izazvala velik interes javnosti. Jedni pišu kako Peter iskorištava svoj kraljevski status kako bi 'podebljao račun, drugi komentiraju kako jedva čekaju isprobati 'kraljevsko' mlijeko
Vidi originalni članak

Tri desetljeća pozornost javnosti usmjerena je prinčevima Williamu (35) i Harryju (38) pa se shodno tome često zaboravlja da su oni tek dvoje od ukupno osmero unuka kraljice Elizabete II (93). 

I dok cijeli svijet trese groznica zvana 'Meghan i Harry', kraljičin najstariji unuk Peter Phillips (42) pojavljuje se u kineskoj reklami za mlijeko. 

Phillips u reklami pozira s čašom mlijeka, a u pozadini se nalazi kuća koja neodoljivo podsjeća na Longleat u Wiltshireu.

Reklama je izazvala velik interes javnosti. Jedni pišu kako Peter iskorištava svoj kraljevski status kako bi 'podebljao račun, drugi komentiraju kako jedva čekaju isprobati 'kraljevsko' mlijeko. 

Prije 12 godina Peter je oženio Kanađanku Autumn Kelly, a fotografije s vjenčanja ekskluzivno su prodali za jedan svjetski portal. Upoznali su se 2006. godine na automobilskim utrkama u Montrealu. Na početku nije znala da je riječ o članu kraljevske obitelji, otkrila je tek kada ga je vidjela na televiziji na svečanosti na britanskom dvoru.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Rolandg70 22.01.2020.

    Kad otvoriš 24sata imaš osjećaj da si u engleskoj

  • crymt 22.01.2020.

    A kraljicino drugo najmlade dijete je potvrdeno kao pedofil, a o tome ni spomena. Vjerojatno je zato i pokrenuta ova glupost s golupicicima koji se sele.

  • Danijel-a.ha 22.01.2020.

    A on nije Megan i nije zensko pa moze bez osude svekolikog puka..

Komentiraj...
Vidi sve komentare