Show

Komentari 7

U fušu: Najstariji kraljičin unuk snimio je reklamu za mlijeko...

U fušu: Najstariji kraljičin unuk snimio je reklamu za mlijeko...

Reklama je izazvala velik interes javnosti. Jedni pišu kako Peter iskorištava svoj kraljevski status kako bi 'podebljao račun, drugi komentiraju kako jedva čekaju isprobati 'kraljevsko' mlijeko

Tri desetljeća pozornost javnosti usmjerena je prinčevima Williamu (35) i Harryju (38) pa se shodno tome često zaboravlja da su oni tek dvoje od ukupno osmero unuka kraljice Elizabete II (93). 

I dok cijeli svijet trese groznica zvana 'Meghan i Harry', kraljičin najstariji unuk Peter Phillips (42) pojavljuje se u kineskoj reklami za mlijeko. 

Phillips u reklami pozira s čašom mlijeka, a u pozadini se nalazi kuća koja neodoljivo podsjeća na Longleat u Wiltshireu.

Reklama je izazvala velik interes javnosti. Jedni pišu kako Peter iskorištava svoj kraljevski status kako bi 'podebljao račun, drugi komentiraju kako jedva čekaju isprobati 'kraljevsko' mlijeko. 

Prije 12 godina Peter je oženio Kanađanku Autumn Kelly, a fotografije s vjenčanja ekskluzivno su prodali za jedan svjetski portal. Upoznali su se 2006. godine na automobilskim utrkama u Montrealu. Na početku nije znala da je riječ o članu kraljevske obitelji, otkrila je tek kada ga je vidjela na televiziji na svečanosti na britanskom dvoru.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

 

Najčitaniji članci