To je to što me zanima!

U javnost procurilo pravo ime Alena Islamovića, pjevač ga potvrdio: 'Nema tu ništa čudno'

Izvor blizak pjevaču ispričao je da je Islamović početkom osamdesetih godina, kada su Divlje jagode postajale sve popularnije, promijenio ime na nagovor producenata
Vidi originalni članak

Pjevač Alen Islamović (64) proslavio se u bendovima Divlje jagode i Bijelo dugme, no manje je poznato da je svojedobno promijenio ime. Međutim, izvor blizak Alenu za srpske je medije otkrio njegovo pravo ime, a Alen je potvrdio glasine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Spomenuti izvor za Kurir.rs je ispričao da je Alenovom pravo ime Alija, no da ga je početkom osamdesetih godina, kada su Divlje jagode postajale sve popularnije, promijenio na nagovor producenata.

- Čelnici nekadašnjeg 'Jugotona' došli su na ideju koja se njemu u početku nije svidjela. Predložili su Aliji da koristi umjetničko ime Alen, uz obrazloženje da to bolje zvuči i da će tako steći veliku popularnost među publikom. On se malo nećkao, nije htio mijenjati svoje ime, ali ubrzo je popustio i poslušao savjet pretpostavljenih. Danas gotovo nitko ne zna da se Alen zapravo zove Alija - rekao je izvor.

Islamović je za Novu.rs komentirao tvrdnje i potvrdio da su istinite.

BIVŠI SPORTAŠ U NEOBIČNOJ SURADNJI Dudo Šimenc zapjevao je uz 4 asa: 'Snimamo u čast Rajku'

- Točno je. Nema ništa čudno u tome, mnoge svjetske zvijezde odaberu drugo ime kojim se predstavljaju u javnosti, najčešće neko koje zvuči primamljivije. Tako je bilo i u mom slučaju - objasnio je.

POGLEDAJTE VIDEO: ROZGA O TREMI

Idi na 24sata

Komentari 40

  • kmarus 10.08.2022.

    Tedi Spalato, Žak Houdek , Jasmin Stavros itd.

  • axl444 10.08.2022.

    Jel Alija ili Ilija? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • danijelavucic07@gmail.com 10.08.2022.

    Ja to znam već jako dugo! Uostalom kakve to veze ima. Što reći za Jasmina Stavrosa, koji je promijenio i ime i prezime

Komentiraj...
Vidi sve komentare