To je to što me zanima!

U ovoj će se vili djevojke boriti za naklonost novog Gospodina Savršenog, zavirite u interijer

Luksuzno opremljena kuća na tri etaže od gotovo 400 kvadratnih metara nudi različite sadržaje. Unutarnji bazen, saunu, knjižnicu, prostrani dnevni boravak, veliku blagovaonicu s kuhinjom, moderno opremljene sobe...
Vidi originalni članak

Ljubavne avanture u trećoj sezoni popularnog showa 'Gospodin Savršeni', odvijati će se većinom u tzv. vili Gospodina Savršenog. U njoj će zgodni neženja ugostiti 20-ak djevojaka koje će se tijekom sezone boriti za njegovo srce.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Luksuzno opremljena kuća na tri etaže od gotovo 400 kvadratnih metara nudi različite sadržaje. Unutarnji bazen, sauna, privatna knjižnica, prostrani dnevni boravak, velika blagovaonica s kuhinjom, moderno opremljene sobe i kupaonice te velika terasa s pogledom na prekrasnu prirodu, samo su neki od sadržaja koji će dodatno zagrijati atmosferu ovog popularnog showa.

Ova raskošna rezidencija ima i okućnicu od gotovo 2000 kvadratnih metara koja se nalazi podno zagrebačkog Sljemena. Moderna vila s okućnicom, ukrašena je sa stotinama ukrasnih lampica, svjećica te ružama. Sve to stvara jedan poseban ugođaj u kojem će djevojke zasigurno uživati.

Čini se kako je vila potpuno spremna za svoje nove stanare i za prvi koktel party na kojem će Gospodin Savršeni upoznati 20 djevojaka. Na raspolaganju će imati samo 19 ruža.

NOVI STIL SPLIĆANKE Nandi iz 'Gospodina Savršenog' potpuno promijenila imidž, pišu joj zbunjeni pratitelji: Ovo si ti!?

 

Kakve će se pikanterije tamo odvijati i koje će to djevojke uspjeti osvojiti njegovo srce, doznat ćemo uskoro u novoj sezoni showa. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Karmelićanka 07.03.2022.

    Kič

  • Nodi4444 07.03.2022.

    Nit su one dosle radi njega nit se on prijavio radi njih i da nade ljubav svog zivota...sve je tu da se zarade pare one dnevnice i da se dignu popularnost na insta a nova tv da zaradi preko reklama...

  • axell 28.02.2022.

    hoce li se snimati i gospodin ne savrseni da se i ja prijavim?   podstanar, celav, nisam nabildan,gradjevinac  ali lizem bolje nego inspekor rex.    po cemu zene  zasluzuju savrsene?   da li imaju zlatnu p...?   ne.   

Komentiraj...
Vidi sve komentare