To je to što me zanima!

U petak Cafe TV! Obiteljska idila Joška Čagalja Joleta: 'Kod nas je veselo od Badnjaka do Nove'

SAMO UZ 24SATA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama...
Vidi originalni članak

Blagdanski klasik svih klasika "Divan život" Franka Capre moto je naše božićne naslovnice, a pjevač Jole savršeno nam je s obitelji dočarao film bez kojeg ne možemo zamisliti Božić. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U velikom intervjuu za Cafe TV otkrio nam je kako u njegovoj kući izgledaju blagdani, tko kiti bor, tko je zadužen za hranu i kolače, ali i gdje će čekati Novu godinu.

Popularni kuhar Tomislav Špiček zbog zdravlja je smanjio poslovne obveze i promijenio prehranu, no Božić u njegovoj obitelji ne može proći bez purice s mlincima, goveđe juhe i makovnjače. Tu je i njegov recept za najslasniju puricu.

NIJE JOJ LAKO Jolina supruga Ana o majčinstvu i četvero djece: 'Kaos je, imamo sve generacije, ali snalazimo se'

Ovog tjedna estradu je potresla vijest da je preminula kraljica hrvatske dance scene - Davorka Ručević Kasandra. Još početkom ove godine pričali smo s pjevačicom telefonski, zafrkavala se, pričala je da se želi vratiti na estradu nakon gotovo 15 godina izbivanja iz javnosti...

A u vremeplovu prisjećamo se legende nad legendama - neponovljivog Fabijana Šovagovića. Znao je vrhunski odigrati i dobroga gazdu i raspikuću, prgavca i lukavca, i pravednika i podlaca, i zavodnika i seljaka... Imao je sto lica, a u duši je ostao dobroćudni Slavonac.

Donosimo vam i najveći i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino, streaming. Sve to samo u novom Cafeu uz 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare