To je to što me zanima!

U potrazi za vjenčanicom: Maji je Grubnić već pronašao haljinu

Radimo na tome da pronađemo slobodno vrijeme i organiziramo svadbeno slavlje koje će prije biti tulum nego neka tradicionalna priča, izjavila je svatovska pjevačica
Vidi originalni članak

Modni stilist Marko Grubnić (36) trenutno se nalazi u Dubaiju iz kojeg pratitelje svakodnevno zabavlja novim fotografijama. Marko je odlučio potražiti vjenčanicu za svoju klijenticu i najbolju prijateljicu Maju Šuput (38). 

- Maja Šuput ove godine - napisao je Grubnić i snimio nekoliko vjenčanica iz kolekcije dizajnera Dolce & Gabbana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Maja je ove godine najavila svadbu sa zaručnikom Nenadom Tatarinovom (34). Izjavila je da bi svadba bila i puno ranije, ali zbog stalnih nastupa ne stigne sve organizirati.

- Radimo na tome da pronađemo slobodno vrijeme i organiziramo svadbeno slavlje koje će prije biti tulum nego neka tradicionalna priča - izjavila je svatovska pjevačica.

'Modnom mačku' Maja dopušta da je odijeva za razne prigode iako joj ponekad za styling koji Marko odabere obožavatelji prigovaraju. 

Maja je otkrila da ona i Nenad već naveliko planiraju brak i djecu.

- Htjeli smo se vjenčati ove godine, ali nisam imala nijednu slobodnu subotu. Moji prijatelji, koji su jedna ozbiljna grupa ljudi, koji iz ne znam kojeg razloga podemone kada je zabava u pitanju, prijete da će me se odreći ako ne bude svadbe - rekla je za magazin Studio te dodala da će njihova svadba biti pravi tulum.

- S obzirom na to da sam odsvirala valjda najviše svadbi na kugli zemaljskoj, klasiku tog tipa ne želim, a i nisam taj tip - poručila je Maja koja se sa zaručnikom nedavno preselila u novi dom. 

VIDI OVO! HOROSKOP: Predjetinjasti ili preozbiljni: Horoskopski znak otkriva vam koliko ste zrela osoba.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 29.01.2019.

    pa ovi su skroz plastificirani.

  • kinezojapanac 28.01.2019.

    E draga Majo, ovaj će te stajati puno novaca, a toliko normalnih likova ti se udaješ za mušku sponzorušu.

  • sasa_23 28.01.2019.

    Na ovoj zadnjoj fotki je lijepa

Komentiraj...
Vidi sve komentare