Obavijesti

Show

Komentari 16

U potrazi za vjenčanicom: Maji je Grubnić već pronašao haljinu

U potrazi za vjenčanicom: Maji je Grubnić već pronašao haljinu
11

Radimo na tome da pronađemo slobodno vrijeme i organiziramo svadbeno slavlje koje će prije biti tulum nego neka tradicionalna priča, izjavila je svatovska pjevačica

VIDEO

Modni stilist Marko Grubnić (36) trenutno se nalazi u Dubaiju iz kojeg pratitelje svakodnevno zabavlja novim fotografijama. Marko je odlučio potražiti vjenčanicu za svoju klijenticu i najbolju prijateljicu Maju Šuput (38). 

- Maja Šuput ove godine - napisao je Grubnić i snimio nekoliko vjenčanica iz kolekcije dizajnera Dolce & Gabbana.

Pokretanje videa...

00:14

Maja je ove godine najavila svadbu sa zaručnikom Nenadom Tatarinovom (34). Izjavila je da bi svadba bila i puno ranije, ali zbog stalnih nastupa ne stigne sve organizirati.

- Radimo na tome da pronađemo slobodno vrijeme i organiziramo svadbeno slavlje koje će prije biti tulum nego neka tradicionalna priča - izjavila je svatovska pjevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Watching Sumo tournament 2019 🤼‍♂️

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

'Modnom mačku' Maja dopušta da je odijeva za razne prigode iako joj ponekad za styling koji Marko odabere obožavatelji prigovaraju. 

Maja je otkrila da ona i Nenad već naveliko planiraju brak i djecu.

- Htjeli smo se vjenčati ove godine, ali nisam imala nijednu slobodnu subotu. Moji prijatelji, koji su jedna ozbiljna grupa ljudi, koji iz ne znam kojeg razloga podemone kada je zabava u pitanju, prijete da će me se odreći ako ne bude svadbe - rekla je za magazin Studio te dodala da će njihova svadba biti pravi tulum.

- S obzirom na to da sam odsvirala valjda najviše svadbi na kugli zemaljskoj, klasiku tog tipa ne želim, a i nisam taj tip - poručila je Maja koja se sa zaručnikom nedavno preselila u novi dom. 

VIDI OVO! HOROSKOP: Predjetinjasti ili preozbiljni: Horoskopski znak otkriva vam koliko ste zrela osoba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu