To je to što me zanima!

U pripremi je Live Aid koncert za pomoć Ukrajini: 'To bi mogao biti dodatni pritisak na Putina'

Mnogi su već pristali nastupati, a navodi se i kako će ovo biti odlična prilika za bendove koji su politički aktivni i imaju antiratni stav. Među pozvanim zvijezdama su i Adele, Paul McCartney...
Vidi originalni članak

Veliki Live Aid koncert za pomoć Ukrajini i žrtvama ruske agresije trebao bi se održati ovog ljeta na Wembleyu, a izvor za The Sun otkrio je kako je cilj izvršiti dodatni pritisak na Vladimira Putina.

- Ovo će biti velika stvar. Već smo uputili pozive najvećim glazbenim zvijezdama, ali svjesni smo da zbog gustog rasporeda i ovako naglog poziva, možda neće moći doći svi - rekao je anonimni izvor.

PROJECT PHOENIX Koncert za Ukrajinu: U Zagrebu će nastupiti Jason Derulo i Ne-Yo

Pozive su za koncert koji je planiran za 24.lipnja, navodno dobili i Rolling Stonesi, U2, Adele, Paul McCartney, Pink, Noel Gallagher, Florence and The Machine i drugi.

- Optimistični smo oko ovog koncerta jer su mnogi već pristali nastupati. Ovo će biti odlična prilika za bendove koji su politički aktivni i imaju antiratni stav, poput U2-a, da dodatno ukažu na situaciju u Ukrajini - istaknuo je izvor.

BILE U POPULARNOJ REKLAMI Pink: 'Uvijek sam se zaštitnički osjećala prema Britney Spears, kao da sam joj starija sestra...'

- Ovako veliki koncert sigurno može staviti dodatni pritisak na Ruse i Putina - dodao je i naglasio što bi možda moglo stvarati problem.

- Jedini problem mogao bi biti to što se Live Aid preklapa s festivalom u Glastonburyju, gdje će nastupati brojna velika imena - naglasio je.

SLAVE 60. OBLJETNICU The Rolling Stonesi se spremaju za europsku turneju: Prodati prava? To bi značilo da smo stari

 Live Aid će navodno sličiti onom iz 1985. godine, kada se prikupljao novac za žrtve gladi u Etiopiji. 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Pivo_svaki_dan 08.03.2023.

    Nema ništa bez Queen-a

Komentiraj...
Vidi sve komentare