To je to što me zanima!

U Rovinju skrivala trudnoću: Blake i Ryan čekaju treće dijete

Glumica Blake Lively nije otkrila u kojem je mjesecu trudnoće. Par ima kćeri Inez (2) i James (4), a upoznali su se 2010. na snimanju filma 'Green Lantern'
Vidi originalni članak

Glumački par Blake Lively (31) i Ryan Reynolds (42) čekaju treće dijete, a sretne vijesti podijelili su s javnošću na premijeri njegovog novog filma 'Pokémon Detective Pikachu' u New Yorku. 

Blake se pojavila na žutom tepihu u pripijenoj žutoj haljini kojom je naglasila trbuh, a nasmiješeni supružnici nisu prestajali zbijati šale na račun filma. 

Ipak, Blake nije otkrila u kojem je mjesecu trudnoće. Par ima kćeri Inez (2) i James (4), a upoznali su se 2010. na snimanju filma 'Green Lantern'.

Supružnici su sredinom travnja bili u Rovinju, gdje je Ryan snimao scene za film 'Hitman's Wife Bodyguard'.

'GOSSIP GIRL' U HRVATSKOJ Holivudske zvijezde u Rovinju: Ryanu je stigla i supruga Blake

S obzirom da je glumac oduševljen gradom, iskoristili su priliku i snimili reklamu za njegov džin Aviation. Tada nitko nije primijetio da je Blake trudna jer je nosila 'širu' odjeću. 

- Snimamo najnoviji spot za džin u Hrvatskoj - pohvalio se Reynolds koji je u Istri bio s kolegama Salmom Hayek (52) i Samuelom L. Jacksonom (70). Od svibnja se filmski set preselio u Zagreb... 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Idi na 24sata

Komentari 15

  • tina096 04.05.2019.

    Weinstein girl, ona i Jennifer Lawrence, sa svojim glumačkim sposobnostima ne bi bile nigdje, a kamoli toliko popularne i plaćene.

  • komilica 04.05.2019.

    Ne znam što ima, ali ima ono nešto što je prokleto sexy

  • 03.05.2019.

    Green lantreen moj najdraži film baš sam gledao to sam već znao upoznali su se na tom filmu a godinu nakon oženili a i u filmu su glumili zaljubljene mislim da im je to i njima najdraži film koji su odradili jer na snimanju su se upoznali i zaljubili

Komentiraj...
Vidi sve komentare