To je to što me zanima!

U SAD-u su tijekom karantene 'Prijatelji' najgledanija serija...

Serija o šest nerazdvojnih prijatelja popularna je u 11 saveznih država: Kaliforniji, Teksasu, Floridi, New Yorku, Ohiju, u Sjevernoj Karolini, Georgiji...
Vidi originalni članak

Američki CableTV.com proveo je istraživanje u 50 američkih saveznih država o tomu koje su serije Amerikanci najviše gledali dok su bili u karanteni zbog korona virusa.

Pokazalo se da su 'Prijatelji' najgledanija serija u SAD-u za vrijeme pandemije COVIDA-19, prenosi Variety. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Serija o šest nerazdvojnih prijatelja popularna je u 11 saveznih država: Kaliforniji, Teksasu, Floridi, New Yorku, Ohiju, u Sjevernoj Karolini, Georgiji...

Na drugom je mjestu po gledanosti serija 'Rick i Morty', koju najviše gledaju na Aljasci, u Arizoni, Coloradu i u Nevadi. 

SVI NA OKUPU Cox ih natjerala na videopoziv: Davali ideje za nove 'Prijatelje'

Ova animirana serija trenutačno promovira i prikazuje svoju četvrtu, najnoviju sezonu. Među serijama koje su rado gledane su i 'Uvod u anatomiju', 'Zakon i red', 'Breaking bad' i 'Zvjezdane staze'.

Inače, glumci serije 'Prijatelji' potvrdili su da su dogovori oko okupljanja završeni i da će snimiti jedan specijal, koji je bez scenarija i naslova. Snimalo bi se u studiju u kojem se i inače snimala serija, no to je do daljnjeg odgođeno zbog pandemije.

POGLEDAJTE NOVI SLASTIČARSKI SHOW 'DESERTI OD OKA': 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • NonGMOwomen 23.09.2021.

    Niko to vise ne gleda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare