To je to što me zanima!

U šoku je: Terezu Begović (83) deložirali su iz Enina stana...

Gospođa Begović je mene i bivše vlasnike oštetila za 70.000 eura jer nije plaćala nikakvu stanarinu. Pa neka Mia dođe opet kampirati, rekao je novi vlasnik Zoran Lazić
Vidi originalni članak

Ne znam hoće li srce moje majke izdržati ovo, bojim se za nju. Izbacili su ju na cestu poput psa, rekla je Mia Begović (55), nakon što je jučer iz stana u Dežmanovoj ulici deložirana njezina majka Tereza (83). Stan je inače pripadao pokojnoj glumici Eni Begović, a majka je bila zaštićena stanarka. Sad ju je u svoj stan primila Mia.

MIA BEGOVIĆ: 'Ne vjerujem da me kritiziraju, bit ću ravnateljica kazališta'

- Nemoćnu staricu izbacili su na cestu zabranjujući joj pritom da uzme svoje lijekove - rekla je Mia za Jutarnji list.

Deložirana: Mia je deložirana 2012. kada ju je iz stana izbacio bivši suprug Željko Žnidarić

Dodala je kako je taj stan Ena dobila na korištenje od Grada Zagreba devedesetih godina, te da je tamo živjela s majkom. Ispostavilo se da stan ima vlasnike, koji su stan prodali, a novi vlasnici, tvrdi Mia, osporavaju pravo da njena majka kao zaštićeni najmoprimac živi u tom stanu do smrti.

LUDA NOĆ NA ORANICAMA Priveli Miju Begović: Vrijeđala i izudarala prometne policajce

- Gospođa Begović je mene i bivše vlasnike oštetila za 70.000 eura jer nije plaćala nikakvu stanarinu. Pa neka Mia dođe opet kampirati - rekao je novi vlasnik Zoran Lazić.

U šoku je: Majka sestara Begović sada živi u stanu kod Mije
Idi na 24sata

Komentari 232

  • trpimirko 18.04.2018.

    Gospodin je ovime dao primjer i drugima koji u svojim stanovima imaju zasticene parazite. Kad država ni po nalogu europskog suda ni i europske komisije nije sposobna ovo rijesit vlasnicima ne preostaje drugo nego sacekat da parazit ode na trznicu, u postu i provalit u vlastiti stan, zamijenit bravu i pozvat kamion da odvezu stvari na neko skladište. Ovo sa zasticenima traje vec 70 godina!

  • 17.04.2018.

    Svašta.Žena 83 godine i nije stekla svoj stan nego mukte stanovala u tuđem stanu,ne plaćajuć režije.Sjećam se kako se Radeljak borio da taj stan dobije njegova i Enina kćer,no nije uspjelo pa su se dosjetili stavit ženu koja je fino mogla ušparati ne plaćajući režije.Čemu ovaj članak,kao jadna žena.Ako ima kuću neka je proda i kupisi stan u Zgb.Pa nitko ne misli kako je vlasnicima stana? dugovi koje je baka napravila su možda i premašili vrijednost stana..Ma koja familija,svi bi mukte..

  • W@nch 17.04.2018.

    I kaj bi sad svi mi trebali žaliti jadnu bakicu koja je cijeli život vrlo vjerojatno stanovala na tuđi račun tj. naš i sad sirota nema di spati a ja bedak otplačujem kredit 25 godina kaj sam si kuću napravil i na svojem sam.Ko bu mene žalil dok nebum platil ratu-dve kredita i na cestu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare