Obavijesti

Show

Komentari 42

'Ne vjerujem da me kritiziraju, bit ću ravnateljica kazališta'

'Ne vjerujem da me kritiziraju, bit ću ravnateljica kazališta'
17

AMBICIOZNA Glumica Begović se kandidirala za čelno mjesto Kazališta ‘Marin Držić’. Kolege kažu da joj se trebaju prilagođavati, a ona da je timski igrač

VIDEO

Nisu valjda ludi primiti je, pobijedit će samo ako politika opet bude na djelu, tvrde kolege Mije Begović (55) iz kazališta Kerempuh. Glumica se kandidirala za mjesto ravnateljice dubrovačkog Kazališta 'Marin Držić'.

Mia Begović o sestri: Što sam starija sve je prisutnija u meni
Mia Begović o sestri: Što sam starija sve je prisutnija u meni

- Moja kandidatura je sasvim normalna s obzirom na moje 30-godišnje iskustvo - kaže glumica. Dodaje kako ne misli da dubrovačko kazalište ima probleme, ali joj je cilj napraviti program koji će omogućiti svakome u ansamblu da pokaže najbolje od sebe.

- Poznajem te ljude i znam da su odlični - tvrdi Begović, koja nikad nije radila u tom kazalištu. Kolege glumci o Miji nemaju lijepih riječi. Kažu da je egocentrična, sklona aferama, skandalima, na čemu je, tvrde oni najoštriji, izgradila karijeru.

- Glumci je ne vole jer je grozna partnerica. Na probama na pozornici voli im reći: ‘Ja sad glumim’. Ako nije dobra kolegama, kakva li će biti kao ravnateljica - pitaju se glumci. Begović pak tvrdi kako je uvijek spremna na timski rad.

Grgur Zucko/Pixsell

- Apsolutno sam timski igrač. Bez obzira na dugogodišnje iskustvo, nemam nijedan sukob s kolegama - kaže glumica.

Majetić joj dao otkaz

Ipak, zbog svađe s vlasnikom produkcijske kuće AVA Romanom Majetićem 2004. dobila je otkaz prije završetka snimanja 'Ville Marije', zbog čega se kasnije i sudila s njim. Naime, po odredbama ugovora bila je zadužena promicati projekt, što je Mia odbila. Iz produkcijske kuće tad su rekli da je za te usluge tražila poseban honorar, iako to ugovorom nije predviđeno. I tad se o njoj šuškalo kao o konfliktnoj glumici, no Begović ni onda ni danas ne vjeruje da kolege govore protiv nje.

- Sumnjam da je itko rekao da se ružno ponašam na sceni jer je riječ o djetinjastoj izjavi kakvu nikad ni jedan glumac ne bi rekao - smatra glumica. Kritike kolega ocijenila je rečenicom: 'Ajmo reći kako mali Ivica smatra da stvari u teatru funkcioniraju'. 

Svađala se i s policijom

Prije šest godina bila je u Kostariki u realityju 'Survivor'. Ni tamo nije dočekana s oduševljenjem. Pjevačicu Martinu Vrbos nazvala je glavnom manipulatoricom, a isto to govorila je i o Kristini Bekvalac. Osim s kolegama, Begović se po povratku s Kostarike svađala i s bivšim suprugom Željkom Žnidarićem. Dok je bila u realityju, Žnidarić je promijenio bravu na njihovu stanu. Mia je uzvratila pozivom medijima koji su je uslikali u kampiranju pred ulaznim vratima.

Grgur Žućko/Pixsell

- Neću se maknuti sa stubišta dok ne dobijem stvari i ne uđem u svoj dom. Ne pada mi na pamet da se maknem ispred stana koji glasi na moje ime - govorila je tad Mia.

Priveli Miju Begović: Vrijeđala i izudarala prometne policajce
Priveli Miju Begović: Vrijeđala i izudarala prometne policajce

Svađala se i s policijom. U rujnu je izudarala i izvrijeđala prometne policajce, zbog čega je privedena uz primjenu sredstava prisile. Tad je tvrdila da je privedena pod lažnom optužbom da je nosila oružje, a jučer nam isti događaj glumica nije željela komentirati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...