To je to što me zanima!

'Ubojstvo u Orijent Ekspresu' ima zvjezdanu glumačku ekipu

Hercule Poirot nam je otkrio ubojicu u misterioznom 'Ubojstvu u Orijent Ekspresu' još 1974. godine, a sada nam dolazi nova verzija s Johnnyjem Deppom u glavnoj ulozi
Vidi originalni članak

Zvjezdana glumačka ekipa najavljena je za najnoviju ekranizaciju jednog od najpoznatijih romana velike spisateljice Agathe Christie, 'Ubojstvo u Orijent Ekspresu'.

Adaptacija nam dolazi u režiji britanskog glumca i redatelja Kennetha Branagha, koji je i preuzeo ulogu detektiva Herculea Poirota. Uz njega će se u filmu pojaviti mnogi poznati glumci od kojih su najinteresantniji Johnny Depp u ulozi Ratchetta, Michelle Pfeiffer kao gospođa Hubbard te Daisy Ridley (Rey iz 'Ratova zvijezda: Sila se budi) koja će odglumiti Mary Debenham uz oskarovku Judi Dench u ulozi princeze Dragomiroff.

U ostalim ulogama nalaze se Lucy Boynton kao grofica Andrenyi, Tom Bateman kao Bouc, vrhunski umjetnik i dobitnik mnogih nagrada Derek Jacobi odglumit će Mastermana, a Michael Peņa je Marquez (Foscarelli u originalnoj knjizi). Njima se pridružuje Leslie Odom Jr. kao Doctor Arbuthnot, a ostale četiri uloge još uvijek nisu poznate.

Snimanje 'Ubojstva u Orijent Ekspresu' počinje tijekom studenog, a film bi u kina trebao doći godinu dana kasnije.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tigric@77 06.10.2016.

    pandice ....si vidla stiže nam Wolf ;))

  • dkmjnn 03.10.2016.

    David Suchet - nezamjenjiv i nenadmašiv u ulozi Poirota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare