To je to što me zanima!

Učitelja glume za zlostavljanje prijavilo je još pet djevojaka...

Poslije objavljivanja cijele priče u javnost, javile su se nove djevojke. Njih pet spremno je svjedočiti o seksualnom zlostavljanju, govori izvor srpskih medija. Milena Radulović i Iva Ilinčić prve su prijavile Aleksića
Vidi originalni članak

Vlasnika škole glume 'Stvar srca' Miroslava Miku Aleksića (69) ponovno su saslušali u Višem tužilaštvu u Beogradu, nakon što ga je za seksualno zlostavljanje prijavilo još pet učenica, od kojih će tri djevojke biti saslušane kao svjedoci, piše Kurir.rs.

POGLEDAJTE VIDEO: Seksualni predator Harvey Weinstein

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema neslužbenim informacijama, Aleksić je jučer, tijekom prvog saslušanja u tužiteljstvu, negirao navode djevojaka koje ga terete, no nije išao u detalje niti je odgovarao na pitanja.

- Aleksić je u pratnji zatvorskih stražara jučer nakratko iz Centralnog zatvora prebačen u Palaču pravde. Iako se žali na loše zdravstveno stanje, poslije ispitivanja vratili su ga u ćeliju - rekao je Kurirov sugovornik.

Aleksiću su odredili pritvor od 30 dana, s početkom od 18. siječnja. Nakon dva tjedna izolacije, prebacili su ga u grupnu sobu. 

- Tijekom istrage saslušane su djevojke koje su ga prijavile, a među kojim su i mlade glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić, kao i jedna maloljetna djevojka. Poslije njih i objavljivanja cijele priče u javnost, javile su se nove djevojke. Njih pet spremno je svjedočiti o seksualnom zlostavljanju - govori izvor. 

Idi na 24sata