Obavijesti

Show

Učitelja glume za zlostavljanje prijavilo je još pet djevojaka...

Učitelja glume za zlostavljanje prijavilo je još pet djevojaka...
5

Poslije objavljivanja cijele priče u javnost, javile su se nove djevojke. Njih pet spremno je svjedočiti o seksualnom zlostavljanju, govori izvor srpskih medija. Milena Radulović i Iva Ilinčić prve su prijavile Aleksića

VIDEO

Vlasnika škole glume 'Stvar srca' Miroslava Miku Aleksića (69) ponovno su saslušali u Višem tužilaštvu u Beogradu, nakon što ga je za seksualno zlostavljanje prijavilo još pet učenica, od kojih će tri djevojke biti saslušane kao svjedoci, piše Kurir.rs.

POGLEDAJTE VIDEO: Seksualni predator Harvey Weinstein

Pokretanje videa...

00:28

Prema neslužbenim informacijama, Aleksić je jučer, tijekom prvog saslušanja u tužiteljstvu, negirao navode djevojaka koje ga terete, no nije išao u detalje niti je odgovarao na pitanja.

- Aleksić je u pratnji zatvorskih stražara jučer nakratko iz Centralnog zatvora prebačen u Palaču pravde. Iako se žali na loše zdravstveno stanje, poslije ispitivanja vratili su ga u ćeliju - rekao je Kurirov sugovornik.

Aleksiću su odredili pritvor od 30 dana, s početkom od 18. siječnja. Nakon dva tjedna izolacije, prebacili su ga u grupnu sobu. 

- Tijekom istrage saslušane su djevojke koje su ga prijavile, a među kojim su i mlade glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić, kao i jedna maloljetna djevojka. Poslije njih i objavljivanja cijele priče u javnost, javile su se nove djevojke. Njih pet spremno je svjedočiti o seksualnom zlostavljanju - govori izvor. 

Beograd: Izjava Milene Radulović povodom slučaja seksualnog zlostavljanja
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...