To je to što me zanima!

Udovica Olivera Dragojevića se prisjetila najljepših uspomena: 'Tu noć nikad neću zaboraviti'

Vesna i Oliver Dragojević bili su u braku 44 godine. Prisjetila se lijepih uspomena te otkrila kakav je bio otac i djed
Vidi originalni članak

Vesna Dragojević, udovica Olivera Dragojevića, otkrila je za IN Magazin brojne detalje iz njihovog zajedničkog života. Oliver bi  imao 76 godina da je poživio. 

- Mi doma uopće ne govorimo o tome. Svi znamo da mu je rođendan, nitko ni a, ni riječi jedne. Svatko to drži u sebi, ne spominjemo uopće, nekako nam je lakše - rekla je Vesna. 

VELIKI GLAZBENIK Legendarni Oliver Dragojević bi danas proslavio 76. rođendan

'Bili smo na Kornatima, neću to nikada zaboraviti' 

Dodaje kako joj je teško jer ga 'svugdje čuje'. 

- Uđem u dućan, on svira, prođem kraj kafića pa ga čujem, jednostavno, ne mogu se toga osloboditi. I mislim da moram prestati razmišljati što bi bilo kad bi bilo, što smo mogli. Mislim da smo sve napravili kako treba - rekla je.

U braku s Oliverom je bila 44 godine. Ističe kako mu nije bilo bitno da je slavan, već samo da je priznat. Prisjetila se i najljepših uspomena. 

- Ja i on sami na Kornatima, na našem brodu, jer mi smo 20 godina živjeli na brodu. Mrak, nema Mjeseca, samo otoci, nema struje, sve crno, ja i on sami na brodu. Upalila sam dvije šterike da se barem vidimo. Samo vidimo zvijezde. Ta noć mi je ostala za cijeli život - ispričala je. 

GALERIJA: DODJELA PORINA Prepoznajete li ih? Evo kako su Severina, Grašo i druge zvijezde izgledali prije 25 godina

'Oliver je obožavao biti s unucima' 

Oliver je, kaže, uživao u ulozi djeda. 

- Malo je bio s djecom pa je valjda htio biti više s unucima. Oni su skakali po njemu, po glavi, po ramenima, penjali se po njemu - ispričala je te dodala kako je on bio popustljiv prema sinovima, zbog čega je ona morala biti autoritet. 

GLAZBENI VELIKAN Zdenko Runjić svijet je napustio prije 19 godina: Autor je hitova 'Skalinada', 'Kad zaspu anđeli'

- Da Oliver vidi da oni čuvaju djecu, da znaju promijeniti pelene, da daju djeci jesti, ja ne znam što bi on rekao. Oni su za familiju pravi ljudi, takvi sam i htjela da budu - zaključila je. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Mona90 08.12.2023.

    "Ko brod u boci putujem, a neću stići nikamo".. Legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare