To je to što me zanima!

Udruga PETA kritizirala Riri: 'Doniraj krzno ljudima iz Turske'

Predstavnice udruge je predložila Rihanni da donira svu svoju garderobu izrađenu od životinja žrtvama tursko-sirijskog potresa
Vidi originalni članak

Pjevačica Rihanna (35) se nedavno pojavila u krznenoj bundi te ju je zbog toga kritizirala udruga PETA i poslala joj je poruku s jednim prijedlogom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kao majka znaš kako je to osjećati se zaštitnički i željeti biti sigurna da se tvojoj obitelji ne može nauditi. Molim te da shvatiš da tu želju - čak i ovaj instinkt - dijele kune, lisice i zečevi koji su otrgnuti od svojih obitelji i ubijani zbog krzna - napisala joj je potpredsjednica udruge Lisa Lang, prenosi TMZ.

Lisa je u pismu predložila da Rihanna donira svu svoju garderobu izrađenu od životinja žrtvama tursko-sirijskog potresa i pokloni ih onima kojima uistinu treba zaštita od velike hladnoće.

- Ne biste li, molim vas, pomogli stvoriti ljubazniji svijet u kojem će vaša djeca odrastati tako što ćete danas odlučiti da više nećete nositi krzno? - upitala je na kraju.

PETA je poslala Rihanni bundu od umjetnog krzna tvrtke Unreal Fur kako bi se mogla ugrijati dok ne učini 'cruelty-free' promjenu. Pjevačica im ništa još nije odgovorila.

Podsjetimo, Rihanna je nakon nastupa na Super Bowlu najavila da očekuje drugo dijete i da želi objaviti album. 

Nedavno je pokazala svog devetomjesečnog sina kojeg ima s reperom ASAP Rockyjem (34) te tako oduševila fanove.

POGLEDAJTE VIDEO: ODBILA GA VEĆ NA SPOJU NA SLIJEPO

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 26.02.2023.

    Riri🤦

  • Prki 26.02.2023.

    Bas me zanima koliko je PETA donirala???

  • Beatrixx 26.02.2023.

    Pise "what appears to be". Mogli su prvo provjeriti jel pravo ili nije prije paljbe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare