Show

Komentari 1

Rihanna u crvenoj haljini otkrila dekolte i liniju, uživala s dragim na koncertu u rodnom gradu

Rihanna u crvenoj haljini otkrila dekolte i liniju, uživala s dragim na koncertu u rodnom gradu

Pjevačica je za tropsku barbadošku klimu odabrala kratku haljinu dubokog dekoltea, s efektnim prorezima i zanimljivim cvjetnim detaljima. Kombinaciju je zaokružila malom crvenom kožnom torbicom

Rihanna (34) se, na radost svojih obožavatelja, u posljednje vrijeme sve više pojavljuje u javnosti, a trenutačno je s partnerom ASAP Rockyjem (34) na rodnom joj Barbadosu gdje se ljetne haljinice nose kroz cijelu godinu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Rihanna i ASAP Rocky na Barbadosu su se dobro zabavljali na 'Imagine reggae showu'. Pjevačica je za tropsku barbadošku klimu odabrala kratku crvenu haljinu dubokog dekoltea, s efektnim prorezima i zanimljivim cvjetnim detaljima. Kombinaciju je zaokružila malom crvenom kožnom torbicom i 'prozirnim' cipelama, a pletenice je ukrasila šarenim perlicama. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING* Rihanna and A$AP Rocky attend the Imagine reggae show while on holiday in Barbados.

ASAP Rocky je za ovaj izlazak odabrao nešto šareniju kombinaciju, a sve je zaokružio maslinastozelenim šeširićem i zanimljivim cipelama koje podsjećaju na cipele za kuglanje. 

Pjevački par je prije šest mjeseci dočekao svoje prvo dijete, dječaka kojemu još nisu otkrili ime. Rihanna je krajem listopada prvi put izašla na crveni tepih otkako je rodila. Došla je na premijeru filma 'Black Panther: Wakanda Forever' u Los Angelesu. Njezina nova pjesma 'Lift Me Up' dio je soundtracka za novi film. 

733465347

Nove pjesme oduševile su njene obožavatelje s obzirom da je zadnji album 'Anti' izdala 2016. Iako osim novih pjesama za film nije bilo najave novog albuma, najavljen je njezin nastup u poluvremenu Superbowla 2023. 

Rihanna se nakon posljednjeg albuma posvetila svojoj liniji šminke i odjeće, no čini se da se polako, ali sigurno vraća u glazbene vode. 

 

Najčitaniji članci