To je to što me zanima!

Uhitili su Mladena Grdovića! Napao je Brankicu i prijateljicu

Podignuta je optužnica da je Grdović u Ulici Matija Gupca u Zadru verbalno i fizički napao svoju suprugu Brankicu i drsko se ponašao prema njenoj prijateljici...
Vidi originalni članak

Zadarski pjevač Mladen Grdović (60) u srijedu je priveden na Prekršajni sud zbog nasilja u obitelji i drskog ponašanja te je podignuta optužnica, kažu nam iz zadarske policije. 

Grdović je u utorak u Ulici Matija Gupca u Zadru navodno verbalno i fizički napao svoju suprugu Brankicu (49) i drsko se ponašao prema njenoj prijateljici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovo mi je prva vijest, zaista ne znam što se dogodilo, zvat ću Mladena i provjeriti što se događa - rekao nam je pjevačev menadžer Ljubo Šeperić. 

Mladen Grdović je isključio mobitel. 

Podsjetimo, Grdović je u srijedu trebao imati konferenciju za medije na kojoj je trebao najaviti svoj koncert. Ipak, do toga nije došlo jer se pjevač nije pojavio.

U ZADRU Mladen Grdović nije došao na vlastitu konferenciju za medije

Organizator konferencije Željko Petreš ispričao se zbog nedolaska. Najavio da je koncert humanitarnoj značaja, a dio prihoda ide za Dom za odrasle Sv. Frane, Udrugu za autizam Zadar te Udrugu za zaštitu životinja. 

Grdović 15. veljače u dvorani Krešimir Ćosić u Športskom centru Višnjik u Zadru imat će veliki koncert povodom 40. obljetnice glazbene karijere i umjetničkog rada pod nazivom 'Nije u šoldima sve'. 

U goste je pozvao Zlatka Pejakovića, Jasmina Stavrosa, Ivanu Kovač, Maju Šuput, Miu Dimšić, Učiteljice, klapu Munita i Ivana Zaka. Njegov prateći bend je grupa Romantic. 

- Zatekli ste me s ovom informacijom, nisam ovo znao, trenutno sam na poslu, zaista ne mogu reći ništa o ovoj situaciji, niti želim - rekli su nam iz Klape Munite koju je Grdović pozvao na svoj koncert. 

- Da, pozvana sam na njegov koncert, ali nisam znala da je optužen za obiteljsko nasilje, ovo mi je prva vijest. Privatni život mojih kolega, njihov rad, opus i stvaralaštvo i kreativnu energiju ne dovodim u vezu jedno s drugim - rekla nam je Mia Dimšić (26).

BRANKICA BRANI SUPRUGA: To su sve sabotaže Mladenovog koncerta, ostalo je rekla kazala

Zlatko Pejaković (68) nije želio komentirati Grdovićev novi napad na suprugu. Kad smo ga pitali hoće li i nakon novog skandala zajedno nastupati s Grdovićem, prekinuo je naš razgovor.

- Ne zanimaju me vaša pitanja uopće - odbrusio nam je pjevač. 

VARAJU I TO DOBRO SKRIVAJU: Ovi horoskopski znakovi su najveće varalice, ne poznaju vjernost u vezi

Idi na 24sata

Komentari 136

  • Old bat 08.02.2019.

    On je kao i većina alkoholicara. Trijezan jedna osoba, a pijan druga. Dosta puta je dolazila na hitnu isprebijana ali se nije znalo. Valjda zna zašto ga trpi.

  • Red_army 08.02.2019.

    Ovaj patetični lik je legenda koliko je i vino slano.

  • boki21 07.02.2019.

    pa je pa nije ,više dosta s grdovićem, pišite rađe o egsodusu hrvata van.

Komentiraj...
Vidi sve komentare