To je to što me zanima!

Uhitili su Amandu jer je pušila 'travu': Znate li vi tko sam ja?!

Osim za posjedovanje droge, glumica će dobiti i prijavu za pokušaj skrivanja dokaza jer je navodno htjela kroz prozor stana baciti 'bong'. Noć je provela u pritvoru
Vidi originalni članak

Amanda Bynes (27) uhićena je zbog posjedovanja marihuane te je pritvorena nakon pretrage njezina stana u New Yorku. Glumica će, osim za posjedovanje droge, dobiti i prijavu za pokušaj skrivanja dokaza jer je navodno htjela kroz prozor stana baciti 'bong'. 

Policija je pozvana nakon što je mladu glumicu djelatnik zgrade vidio kako puši marihuanu u predvorju. Opirala se uhićenju te je policiji vikala 'Znate li vi tko sam ja?'.

Glumica je provela noć u pritvoru te bi se danas trebala pojaviti na suđenju. Ovo nije prvi puta da je uhićena. Trenutno služi tri godine uvjetne kazne jer je vozila automobil iako joj je vozačka dozvola bila oduzeta.

Osim što se voli 'napušavati', Amanda voli na Twitteru objavljivati provokativne fotografije. Profil na društvenoj mreži prepun joj je fotografija na kojima je samo u rublju, u poderanim samostojećim čarapama...

Idi na 24sata

Komentari 25

  • darko3379 24.05.2013.

    osječam se hi mozak byby

  • chelseaMG 24.05.2013.

    ta je skroz poludila.

  • lukica789 24.05.2013.

    prije jedno 7-8 godina je bila lijepša

Komentiraj...
Vidi sve komentare