To je to što me zanima!

Uhode nas za našu sigurnost. Nismo nikad bili više ugroženi

Špijuniraju nas. Uhode su oko nas. Kamere su posvuda. Govore nam da je to sve za našu sigurnost. No nismo nikad bili ugroženiji no što smo danas. Istina je vani
Vidi originalni članak

Od Foxa smo dobili još jedan foršpan za nadolazeće uskrsnuće poznatih ‘Dosjea X’ , no u cijelom ludilu oko foršpana i karata za ‘Zvjezdane ratove’ , a da ne spominjemo ‘Povratak u budućnost’ , je ovaj foršpan malo potonuo u pozadinu. No to ne znači da smo i mi zaboravili naše omiljene agente FBI-ja.

Kao što smo već najavili , radi se o šestodjelnom serijalu, zasnovanom na originalnim ‘Dosjeima X’ , što nam foršpan ne propušta pokazati. Svi detalji koje bismo i očekivali su tu. Svi detalji koje bismo i očekivali su tu, no izgleda da ima i nekih koje nismo naslutili. Stariji gospodin koji se ne osjeća dobro nas podsjeća na ‘Smoking Mana’ , ali on bi trebao biti mrtav. Znači li to da je možda ustao iz mrtvih?

Foršpan se također poigrava i s Mulderovom konstantnom paranojom da nas se cijelo vrijeme prati i nadzire , što je vjerojatno tema koju će se dublje razraditi u seriji.

Serija je kroz svoje 202 epizode doživjela svjetski uspjeh , i osvojila je 16 nagrada Emmy te pet Zlatnih globusa, kao i mnogobrojne druge nagrade.‘Dosje X’ se na televizije vraća krajem siječnja 2016.


Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare