To je to što me zanima!

Ukrajinka koja je očarala na žici u 'Supertalentu': 'Ovo je pakao'

Gipka Tetiana osvojila je hrvatsku publiku na posljednjem 'Supertalentu' kad je izvodila nevjerojatne trikove na žici, a sad je na svom Instagramu podijelila užase koje prolazi nakon ruske invazije na Ukrajinu
Vidi originalni članak

Ukrajinka Tetiana Kundyk natjecala se u posljednjoj sezoni 'Supertalenta', kad je gledatelje očarala iznimnom spretnošću i nevjerojatnom sposobnošću gimnastike na žici. Bivša natjecateljica 'uvukla se pod kožu' hrvatskih gledateljima, a nakon natjecanja vratila se u rodnu Ukrajinu. Sad je primorana napustiti dom i tražiti sigurnost u nepoznatom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ostarjela sam nakon samo dva dana rata. Ne mogu zamisliti boriti se godinama. Molim vas, zaustavite rat - napisala je očajno Tetiana i podijelila nekoliko snimki su dugog putovanja.

- 11 sati putovanja, prolazimo pakao - napisala je uz video suputnika s djecom i naznačila da se nalaze vani na temperaturi od samo jednog Celzijeva stupnja.

Bivša natjecateljica prije samo dva dana objavila je idiličnu obiteljsku fotografiju sa sinom i suprugom, a gdje se zaputila zbog krize u Ukrajini, nije otkrila. 

AKROBATKINJA ZA 24SATA Tetiana iz Supertalenta otkriva: Dobro zarađujem od ovoga, ali na prvom mjestu mi je sin (2)

Podijelila je također i apel svima da pokušaju Ukrajinu zaštititi iz zraka, a da će se ukrajinska vojska pobrinuti za ostalo. Uz fotografiju sa sinom napisala je samo 'bijeg', a na licima im se može vidjeti strah.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Mrduša Donja 26.02.2022.

    E draga moja, u nas je trajao pakao par godina!

  • blacknight 26.02.2022.

    petra draga,nije ostarila nego samo nema sminke. sminka je samo dobra maska koja zavara muskarca i zato muskarci bjeze kad se probude ujutro nakon zeke-peke.

  • 26.02.2022.

    evo meni nije jasno,ne želimo rat ok.to smo ustanovili.Pobogu pa ne vozi Puti tenkove i avione,zašto ne prestanu ljudi,ljudi prestaniteee

Komentiraj...
Vidi sve komentare