Obavijesti

Show

Komentari 2

Tetiana iz Supertalenta otkriva: Dobro zarađujem od ovoga, ali na prvom mjestu mi je sin (2)

Tetiana iz Supertalenta otkriva: Dobro zarađujem od ovoga, ali na prvom mjestu mi je sin (2)
7

Neustrašiva Ukrajinka radi u engleskom cirkusu, a Hrvatska joj se jako svidjela te planira doći sa suprugom i sinom na ljetovanje. Hrvate je ostavila bez daha svojom izazovnom točkom

VIDEO

Žiri "Supertalenta" prolaskom u finale nagradio je u nedjelju navečer neustrašivu plesačicu na žici Tetianu Kundyk (36), pjevačicu Luciju Šarčević (18) i pjevača Fabijana Kovačevića (12). Atraktivna akrobatkinja sve je ostavila bez daha.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Tko je seksipilan ukrajinac zbog kojeg su muževi gasili ekrane?: Oleg Tatarynov raspametio je publik VIDEO

Ukrajinka s engleskom adresom mjesto u finalu osigurala je izvevši atraktivnu i opasnu točku koja je započela plesom na svili, a spektakularni nastup privela je kraju balansirajući na žici debljine svega šest milimetara s povezom na očima. Njezine nastupe gleda i dvogodišnji sin.

- Voli gledati moje nastupe na TV-u. Još ne govori, ali uvijek upire prstom u ekran i ponavlja: 'Mama, mama, mama' - smije se Tetiana. S obzirom na to da ona i suprug rade u cirkusu u Velikoj Britaniji, gdje je on klaun, zanimalo nas je ide li sin njihovim stopama.

- Sin definitivno želi hodati po žici, ali je i vrlo zabavan. Možda će spojiti ta dva žanra - kaže nam. Njezino prvo natjecanje na "Supertalent" showovima bilo je u njezinoj rodnoj Ukrajini.

- Tad sam bila jako sramežljiva. Općenito iskustvo je bilo sjajno, ali voljela bih da sam tad mogla biti otvorenija. To iskustvo mi je dosta pomoglo za hrvatski show. Doista. Mnogo sam samouvjerenija i mogu govoriti o sebi a da se ne zacrvenim. Jer jedno je otići i nastupiti, a drugo je pričati pred kamerom - kaže Kundyk. Iako je još kao mala počela balansirati na žici, još se boji ozljeda.

- Da, bojim se padova. Naravno. Ako netko želi hodati po žici, najbolje je koristiti prostirku na podu. Nikad nisam požalila što sam odabrala zanimanje akrobatkinje, to je najbolja profesija koju sam mogla poželjeti - kaže nam Tetiana. Osim balansiranja na žici, privlači je i zanimanje učiteljice.

- Hmm, da se ne bavim ovim poslom, voljela bih se okušati i kao učiteljica. Možda čak i učiteljica cirkusa. Volim biti u blizini djece. A i ja im se sviđam - kaže.

Od sadašnjeg posla, tvrdi, može zaraditi pristojan novac.

Gledatelje razočarao trojac u finalu 'Supertalenta': 'Trebao je proći harmonikaš, on je talent!'
Gledatelje razočarao trojac u finalu 'Supertalenta': 'Trebao je proći harmonikaš, on je talent!'

- Da, mogu zaraditi dobar novac, ali sad imam svoje dijete i odlučujem ostati s njim većinu vremena koje mogu. Tako da zapravo ne putujem puno. Ali još radim u cirkusu na turnejama. Neposredno prije trudnoće bilo je to deset puta češće. A sad, u vrijeme 'novih normalnih' vremena, kad su blokade i ograničenja sve nastupe doveli u nemoguće teške situacije, ja zapravo ne putujem - kaže nam. A iako trenutačno ne putuje puno, kaže da joj se Hrvatska jako sviđa i voljela bi češće dolaziti.

- Moram dovesti sina i muža ovdje na odmor i u shopping - otkriva Tetiana.

Njoj je zlatni gumb dao profesionalni plesač i ekonomist Davor Bilman.

- Zlatni gumb je još moj broj jedan na listi stvari 'ne mogu vjerovati što se upravo dogodilo'. U početku sam bila jako zbunjena i nisam baš vjerovala u ono što vidim. Ali kasnije sam se osjećala kao heroj ili slavna osoba. Osjećala sam da to što radim netko zaista doživljava kao talent - kaže Ukrajinka.

Odustajanje Nine Martine jako razljutilo publiku: Neka puste tvoju snimku s generalne probe!
Odustajanje Nine Martine jako razljutilo publiku: Neka puste tvoju snimku s generalne probe!

Za kraj nas je zanimalo bi li voljela imati svoj cirkus u kojem bi nastupala?

- Imati svoj cirkus je jako, jako, jako naporan posao fizički i uključuje previše polja, kao što su sigurnost, licence, marketing, oglašavanje, planiranje putovanja i turneja, dokumentacija i dozvole, dozvole, dozvole za sve... Također, bavljenje financijama i sad s pravilima COVID sigurnosti. Jednostavno je previše. Možda bi mi bilo draže da ga moj muž ima, a ja bih samo nastupala i brinula se za nastup i svog sina - kaže nam Ukrajinka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...