To je to što me zanima!

Ukrajinski predsjednik poslao poruku princu Williamu i Kate: 'Dobro će na kraju pobijediti!'

Olena i ja smo zahvalni vojvodi i vojvotkinji od Cambridgea što u ovom ključnom trenutku, kada se Ukrajina hrabro suprotstavlja ruskoj invaziji, stoje uz našu zemlju i podržavaju naše hrabre građane, napisao je
Vidi originalni članak

Predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenskij (44) zahvalio se princu Williamu (39) i vojvotkinji Kate Middleton (40) na riječima podrške.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Olena i ja smo zahvalni vojvodi i vojvotkinji od Cambridgea što u ovom ključnom trenutku, kada se Ukrajina hrabro suprotstavlja ruskoj invaziji, stoje uz našu zemlju i podržavaju naše hrabre građane. Dobro će pobijediti - napisao je predsjednik na Twitteru.

Podsjetimo, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea prije nekoliko dana objavili su jasnu poruku podrške Ukrajini i njenom čelnom čovjeku.

OGLASILI SE Princ William i Kate podržavaju Ukrajinu: 'Uz predsjednika smo i narod dok se hrabro bore...'

- U listopadu 2020. imali smo privilegiju upoznati predsjednika i prvu damu te doznati više o njihovoj nadi i optimizmu za budućnost Ukrajine. Danas stojimo uz predsjednika i cijeli ukrajinski narod dok se hrabro bore za tu budućnost - poručili su.

Podršku Ukrajincima dala su i brojna druga poznata lica. Glumica Angelina Jole (46), pjevačica Madonna (63), pisac Stephen King (74), reperica Cardi B (29), glumac Mark Rufallo (54), pjevačica Cher (75) i brojni drugi celebrityji.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • NenadZG 11.03.2022.

    Znaju svi.

  • Medo1314 02.03.2022.

    Istina, samo rijetki znaju tko je ovdje dobar.

  • nap 01.03.2022.

    Samo nek rat zavrsi

Komentiraj...
Vidi sve komentare