To je to što me zanima!

Od posljedica korone umrla poznata glumica Đurđa Ivezić

Ivezić je dala glas u animiranim filmovima poput 'Calimera', Betty Kremenko u 'Obitelji Kremenko'. Briljirala je u predstavama poput 'Dunda Maroja', 'OKaj', 'Guslač na krovu', 'Jalta Jalta', 'Priča sa zapadne strane'...
Vidi originalni članak

Istaknuta hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica Đurđa Ivezić umrla je u petak u Zagrebu u 84. godini života.

- Sa žaljenjem smo primili vijest da je u 84. godini života od posljedica korona virusa u zagrebačkoj Novoj bolnici preminula hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica, dugogodišnja članica Kazališta Komedija Đurđa Ivezić - stoji u objavi Kazališta Komedija.

Dodaju kako je njen cijeli glumački vijek obilježen kroz uloge u njenom matičnom kazalištu, Komediji, gdje je briljirala u predstavama poput 'Dunda Maroja', 'OKaj', 'Guslač na krovu', 'Jalta Jalta', 'Priča sa zapadne strane' i brojnim drugima.

GLUMIO U 'SOKOL GA NIJE VOLIO' Umro glumac Tihomir Arsić (63)

Istaknula se i u televizijskim ulogama u 'Smogovcima', 'Vrijeme ratno i poratno', 'Ljubav na bračni način' te u filmskim ulogama Alme Novak u 'H8' te Anne u 'Čoviku od Svita'.

Ivezić je također i dala glas u animiranim filmovima poput 'Calimera', Betty Kremenko u 'Obitelji Kremenko', 'Štrumpfovima', kao bakica u Silvestrovim i Čičijevim tajnama' te 'Letećim medvjedićima'.

Idi na 24sata