To je to što me zanima!

Detalji smrti brata srpskog glumca: 'Ne vjerujem, u punom galopu je konj naletio na njega'

Vladimir Kojo, brat srpskog glumca Nikole Koje, preminuo je nakon što je zadobio teške ozljede na hipodromu u Beogradu. Njegov prijatelj otkrio je detalje strašne nesreće
Vidi originalni članak

Vladan Damjanović, vlasnik konjičkog kluba 'Lastin put' i prijatelj preminulog Vladimira Koje, brata srpskog glumca Nikole Koje, komentirao je strašnu tragediju. Kojo je, kaže, preminuo od teških ozljeda koje je zadobio na beogradskom hipodromu. 

- On je sedam godina bio trener u našem klubu, a posljednjih godinu dana nije jer sam povukao konje s hipodroma, zbog loših uvjeta. Vladimir je tamo imao dva konja - rekao je za Kurir

U 59. GODINI Tragična smrt u obitelji srpskog glumca: Umro brat Nikole Koje, udario ga konj na hipodromu?

- Ovo što se njemu dogodilo, to se dogodi jednom u dvije milijarde slučajeva. Izašao je zaustaviti konja koji je zbacio jahača i konj je naletio na njega u punom galopu. Znači, direktan sudar. Nitko tu nije kriv, ni konj, ni on... Ne mogu vjerovati da se to dogodilo - ispričao je Damjanović u šoku. 

Dodao je kako se radi o konju koji je bio u vlasništvu preminulog Vladimira. 

- Strašno, izgleda da Bog sebi stvarno zove nabolje. On je bio neponovljiv, duhovit, uvijek za šalu - rekao je Damjanović za Kurir. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • be yourself 04.07.2023.

    Kakva tragedija ... strašno.

  • axl44 04.07.2023.

    slijedi bombardiranje s Kojom za 3, 2, 1...

Komentiraj...
Vidi sve komentare