To je to što me zanima!

Unatoč kritikama, Krešimir je osvojio bodove za vodstvo...

Ana je za Krešimirovu večeru dala ocjenu osam zato što joj je nedostajalo dekoracije, prostora, a i sala joj nije odgovarala, Barbara je dala devetku jer joj se predjelo nije svidjelo
Vidi originalni članak

Nakon dva dana u Krapinsko-zagorskoj županiji show 'Večera za 5 na selu' preselio se u Zagrebačku županiju u mjestu Jakovlje, gdje je svoje protukandidate ugostio Krešimir, koji ima idealnu priliku da dobije dobre ocjene i prestigne trenutačno vodeću Sanju. Njegov se jelovnik sastoji od predjela naziva Ljetno osvježenje, glavnog jela Vatrena teletina i deserta Sirni urnebes.

Domaćin je gošće čekao pred kućom s aperitivom, domaćom medicom, a potom su nazdravili. Ubrzo su sjeli na terasu, gdje je Krešimiri poslužio predjelo, a Barbara i Ana odmah su prigovarale zbog majoneze.

- Nije mi se svidjelo zato što je ne volim. Probala sam, ali nije išlo - rekla je Barbara. Sanji se, pak, terasa učinila skučenom.

- Pitala sam se hoće li nas pet stati tamo? - komentirala je, a Ljubici se, koja domaćina smatra favoritom, predjelo baš svidjelo.
Uslijedilo je glavno jelo, koje je svima bilo vrlo ukusno.

- Teletina i krumpir ispod peke bili su još bolji nego što su izgledali, bilo je stvarno odlično, dvaput sam uzela - rekla je Barbara i dodala kako nije primijetila da domaćin flertuje s njom. 'I da je tako, nema šanse'. Desert se svima svidio - i izgledom i okusom, no Sanja je zafrkavala domaćina kako nije tradicionalan.

- Baš prava tradicija, to je meni moja babica non-stop pekla - rekla je. Krešimir je svojim gošćama pripremio darove, zahvalio im na lijepom druženju, a potom su još jednom nazdravili.

Ana je za Krešimirovu večeru dala ocjenu osam zato što joj je nedostajalo dekoracije, prostora, a i sala joj nije odgovarala, Barbara je dala devetku jer joj se predjelo nije svidjelo, Sanja je dala ocjenu osam jer je očekivala zagorsku hranu, a Ljubica je svom favoritu Krešimiru ipak dala tek osmicu iako joj se sve svidjelo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Britvaa 18.07.2019.

    Ovu Sanju opasno muči Zagorje. U Zagrebačkoj si županiji kao prvo, kao drugo nije pravilo da moraš raditi jelo po mjestu iz kojeg jesi. Sanja odi u Zagorje. 😜😉

  • skipi 18.07.2019.

    Koja zloba među tim kandidatima.... nemožeš vjerovat ako ništa drugo nemaš cvijeće na stolu...

  • 18.07.2019.

    Ovaj put bez jala...

Komentiraj...
Vidi sve komentare