To je to što me zanima!

Unisex Friday: Vrući program za početak ljeta u Galleryju

Za početak ljetne sezone Gallery je najavio program stvoren za žene i muškarce i sve one koji se tako osjećaju, a pod mantrom 'New months – new beginnigs'
Vidi originalni članak

Nakon Fetish partyja koji je uzburkao društvene mreže provokativnom galerijom fotografija plesačica i plesača odjevenih u kožu i seksi kostime, Gallery club nastavlja udarnim tempom.

Bičevi, koža i atraktivni plesači koji izvode erotični performans zarobljeni u kavezu u krcatom klubu zavedenih gostiju, tek su početak bogatog subotnjeg programa koji će zagrijati početak ljetne zabave uz rezidenta DJ-a Joe2Shine.

Biti će tu uvijek atraktivan body painting i ples pod neonskim svjetlima kluba „Neon party“, obavezan dress code za „White Party“ bez kojeg nećete moći ući u klub ako niste prikladno odjeveni, gostovanja novih domaćih i inozemnih DJ-a nakon Funkermana koji je oduševio publiku. Gallery Club po uzoru na svjetske klubove iznova podiže ljestvicu urbanog klupskog programa koji se nude na repertoaru klupske zabave u gradu.

Tako je za početak ljetne sezone Gallery club najavio Unisex Friday, program stvoren za žene i muškarce i sve one koji se tako osjećaju, a pod simboličnom mantrom 'New months – new beginnigs'. Novi mjeseci i novi početci uz DJ-a Emillia Dalbella, seksi plesačica koje plešu oko šipke i ljepotica koje vas čekaju već na samom ulasku u klub odjevene u lude kostime, petkom nagrađuju svoje goste brojnim nagradama.

Unisex Friday ovaj će petak 24. travnja darovati sretnog dobitnika neizostavnim hitom u svijetu ljepote, ekstenzijama trepavica u vrijednosti od 800 kuna u suradnji s nagrađivanom nail & eyelash dizajnericom Dunjom Vrban pobjednicom na Međunarodnom natjecanju ugradnje trepavica dvije godine zaredom. U suradnji s Anom Kuštre Gallery Club poklanja i bojanje kose, šišanje i frizuru u poznatom zagrebačkom salonu, te 50 vouchera za popust na frizerske tretmane.

Također, Gallery je najavio kako sve goste koji dođu na party očekuju poklon iznenađenja i naravno, luda zabava koja ne staje do sitnih jutarnjih sati.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare