To je to što me zanima!

Upalite hlađenje! Nives Celzijus novom fotkom 'zagrijala sve': 'Iako sam žena, zavela si me'

Nives Celzijus prepustila se stihovima svoje pjesme i izazovno pozirala
Vidi originalni članak

Joj, što bih te, napisala je Nives Celzijus (42) u opisu najnovije fotografije uz tri točkice i emotikon glazbenih nota. Riječi su to iz njene posljednje pjesme 'Migni, namigni', a pjevačica je i opisom i fotkom zagolicala maštu mnogobrojnih obožavatelja i obožavateljica. 'Iako sam žena, zavela si me', napisala joj je jedna pratiteljica.

PODIJELILA S PRATITELJIMA Evo kako izgleda Nives Celzijus nakon treninga: Sva je mokra...

Nives je pozirala u bijelom raskopčanom džemperu, a ispod je nosila bež steznik. Na usne je nanijela crveni ruž, a kosu je pustila i ispeglala.

'Da ti srce stane', 'Lijepa si', 'Sexy Nives', pisali su joj pratitelji u komentarima ispod objave koja je u kratkom roku prikupila tisuće lajkova.

Pjevačica se nedavno pohvalila fotografijama s jednog od svojih prvih snimanja, kada je sa samo 17 godina pozirala u minijaturnom kupaćem kostimu.

NIJE BILO LAKO MAJSTORU... Nives Celzijus odlučila napraviti novu tetovažu: Kad je pokazala gdje, postalo je vruće u studiju

Pozirala je za AutoKlub, u crnom kupaćem kostimu na motoru. Na drugom posteru nosi ružičasti kostim, a u prvom je planu njezin bujni dekolte. Tada su je predstavili kao Nives Željković, učenicu iz Zagreba. A objavila je i snimku jednog od svojih ranijih intervjua. 

- Ja sam Nives Celzijus, dolazim iz Zagreba i pjevačica sam. Imam 18 godina i iza sebe imam album prvijenac, zove se 'Cura moderna' i ima deset pjesama u nekom pop-folk stilu - rekla je tada Nives.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • boing707 14.03.2024.

    Ovo se pretvara u gnjusni čin.

  • ROSSINJO 14.03.2024.

    Joooj opet ona iz paštete

  • Taubek2023 14.03.2024.

    Cici ti visa

Komentiraj...
Vidi sve komentare