To je to što me zanima!

Uplakana Hrvatica: 'Ne mogu više. Platit ću kaznu i odoh kući'

Brojni zadrugari pokušali su je utješiti, ali bezuspješno. Neki su joj rekli i kako će požaliti ako samoinicijativno napusti luksuzno imanje s obzirom na to da je produkcija rigorozna
Vidi originalni članak

Suze, smijeh, tučnjave i svađe dio su realityja. Natjecatelji su zatvoreni u luksuznoj kući punih deset mjeseci pa shodno tome nije čudno da proživljavaju teške trenutke tijekom boravka u realityju “Zadruga”.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No izgleda kako se Hrvatica Monika Horvat (28) nikako ne može priviknuti na život ispred kamera. Iako je već stekla “vojsku” obožavatelja, stomatologica se mjesecima ne osjeća dobro.

Ne komentira događanja u “Zadruzi”, ne sudjeluje u programu, a često se i osami na imanju pa satima plače. Na njezino raspoloženje utječe i dolazak Božića koji će morati provesti s kontroverznim natjecateljima, a ne u krugu najuže obitelji.

PREPUSTIO SE STRASTIMA Hrvat Filip se uvukao starleti u krevet pa prešao u vruću akciju

- Ne mogu. Nisam bila spremna na ovo. Vi ste znali u što se upuštate s obzirom na to da ste pratili reality. Ja to nikad nisam gledala. Nije problem platiti kaznu, ali želim iz ove kuće izaći kao čovjek. Želim izaći kroz vrata, a ne preskakati ogradu - vikala je uplakana Hrvatica.

Brojni zadrugari pokušali su je utješiti, ali bezuspješno. Neki su joj rekli i kako će požaliti ako samoinicijativno napusti luksuzno imanje s obzirom na to da je produkcija rigorozna.

Ako osoba napusti reality bez da su je gledatelji “izbacili”, dužna je Pink televiziji platiti odštetu u iznosu od vrtoglavih 370 tisuća kuna. Brojni gledatelji komentirali su kako im je Monika jedan od favorita s obzirom na to da je, kako kažu, najprirodnija djevojka.

- Ona je moj favorit. Izdrži do kraja i nemoj dopustiti da ti reality uništi psihu. Okruži se pozitivnim ljudima i pokaži koliko si talentirana. Glazbena karijera je pred tobom - komentirali su ljubitelji realityja.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MONIKOM HORVAT:

Idi na 24sata

Komentari 16

  • jamesbond7777 15.12.2020.

    Samo se vrni, pes na Opg na nadnice 🙄🙄🙄ti nije tu bolje 3puta gablec+u toplom si, tu i tamo te neko. Hm. . 😊😊😊A mozda se i udas😎😎😎😎

  • Amg 15.12.2020.

    eto svi neki pošteni klinci i ljudi unutra, toliko morala i etike ima u njima da je dijele pred televizijom sa svima. e j...te kamo ide ovaj svijet....

  • er 15.12.2020.

    Pa ko ju je tjerao da ulazi u takav šou. Šta ti likovi rade u svom životu pa kada navrše 65 godina trba im dodjeliti nacionalnu mirovinu .Sramota....

Komentiraj...
Vidi sve komentare