To je to što me zanima!

Uplašena Anđela: 'Lirim mi kaže da se na utakmici srušio zbog šećera. Nije mogao hodati...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na početku utakmice nogometašu Dinama, Lirimu, nije bilo dobro, a zatim se po završetku susreta Dinama i Gorice srušio na terenu. Liječnici su mu odmah pružili pomoć, a situacija je zabrinula njegovu djevojku Anđelu
Vidi originalni članak

Nogometaš Dinama, Lirim Kastrati (22), srušio se u petak na terenu u Maksimiru. Priskočili su mu liječnici, a sve je zabrinulo njegovu curu Anđelu Šimac (25).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Lirimu je malo bolje. Nije mu baš bilo dobro ni na početku utakmice. Poslije samo nije više mogao hodati, pokušavao se dignuti, ali je padao na pod. Ostao je s liječnicima poslije utakmice još sat vremena. Kaže mi da mu je pao šećer, ali tko zna što je, ne želi mi reći da me ne uplaši - rekla nam je zabrinuta manekenka.   

Prisjetimo se, atraktivna sinjska manekenka već neko vrijeme ljubi ovog igrača Dinama. Par često s javnosti dijeli fotografije na društvenim mrežama, na kojima su, ako je suditi po fotografijama, sretno zaljubljeni.

TOP 5 NAJČITANIJIH ČLANAKA Dinamovac Kastrati i Anđela završili na policiji nakon Legije: 'Prijetila sam ženi zbog psa'

Anđela je svoj 25. rođendan provela sa svojim odabranikom, Lirimom. Nakon Maldiva, dinamovac ju je odveo na odmor u Brela u hotel s privatnim bazenom. Zaljubljeni Lirim na fotografijama koje su objavili tada na društvenoj mreži stalno je ljubio svoju voljenu.

DJEVOJKA DINAMOVCA Kastratijeva Anđela slavi 25. ročkas: Nakon Rolexa dobila narukvicu Cartier od 40.000 kn

Anđela se često nađe i na udaru kritika zbog svoje bujne stražnjice. Ne priznaju joj da ju je zaslužila mukotrpnim radom i odricanjem, već nagađaju da je išla pod nož. 

Idi na 24sata

Komentari 102

  • os-lega 16.08.2021.

    Šta si skuhala Lirimu za ručak?

  • danijel horvat 15.08.2021.

    Investiraj u njegovo zdravlje ....ipak ti o tome ovisi opstanak.

  • Vuk janko 15.08.2021.

    poslje Balotellija je kao da bacas hrenovke u hodnik

Komentiraj...
Vidi sve komentare