To je to što me zanima!

Upoznajte naše ambasadorice Skijaške avanture - Anu i Mašu

Djevojke će biti gošće 24sata na snježnoj avanturi u Hauser Kaiblingu gdje će tjedan dana uživati u skijanju i ludim tulumima s ostalim skijašima
Vidi originalni članak

Nakon završetka natječaja 24sata i Opel Insignia Country Tourer na koji se prijavilo više od 240 kandidata, odabrali smo dvije pobjednice. U oštroj konkurenciji istaknule su se Ana Bašić i Maša Filipović-Grčić.

Djevojke će provesti nezaboravnih tjedan dana u austrijskom skijalištu Hauser Kaibling. Na avanturu kreću iz Zagreba sa novom Opel Insigniom Country Tourer. 

Na skijalištu ih očekuju neprestane avanture na stazama, ali i prilika da pokažu svoje skijaško umijeće. 

Kroz serijal od četiri video epizode, čitatelji će moći 'sudjelovati' u svakom trenutku ove uzbudljive pustolovine. Djevojke će vlastitim fotografijama također pokušati čitateljima dočarati atmosferu iz Hauser Kaiblinga. 

''Cijeli život bavim se različitim sportovima''

Maša je studentica druge godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Cijeli život bavim se različitim sportovima, od karatea, atletike, plivanja, skijanja po 7-14 dana godišnje pa sve do boksa i vaterpola. Moglo bi se reći da sam se oduvijek bavila ne tako tipičnim ženskim, nego više onim dinamičnim, zabavnim, fizički zahtjevnijim, ali i zanimljivijim sportovima. Smatram da su oni ujedno pokazatelji mog avanturističkog duha, spremnosti na zabavu, ali i razne izazove. Inače sam vrlo vesela, komunikativna osoba, spremna raditi u timu, ali i kao vođa tima. Na moju veliku sreću, dolaskom u srednju školu naišla sam na osobu s kojom u potpunosti dijelim strast za putovanjima, sportom, izlascima i drugim životnim situacijama. Našla sam prijateljicu imena Ana Bašić – rekla je Maša.

Ove godine, različiti termini ispitnih rokova oduzeli su im mogućnost zajedničkog skijanja, ali su baš zato smatrale da ovu priliku ne smiju propustiti. Maša i Ana zajedno su se prijavile na natječaj 24sata i Opel Insignia Country Tourera.

Ana je studentica druge godine Pravnog fakulteta u Zagrebu. 

Osoba sam avanturističkog duha i uvijek željna novih izazova. Od malih nogu intenzivno se bavim sportom. Trenirala sam atletiku, gimnastiku, a najduže rukomet, međutim od kada sam počela studirati treniram redovito u teretani. – rekla je Ana o sebi.

Osim sporta, bavila se i plesom, zna svirati klavir te govori nekoliko stranih jezika (engleski, francuski, talijanski, španjolski i njemački).

 U srednjoj školi upoznala sam Mašu, prijateljicu koja dijeli moju ljubav prema avanturama, sportu, putovanjima, izlascima i zabavi.  Izlaske, ljetovanja i zimovanja uvijek provodimo zajedno, ali ove godine, kao ni prošle, zbog fakultetskih obaveza nismo bile u mogućnosti ići na skijanje. Kada smo vidjele ovu ponudu odmah smo se odlučile javiti i zgrabiti ovu zadnju šansu za skijanjem ove godine. 

Da stvar bude još bolja, i Ana i Maša voze Opel Astru.  

Idi na 24sata

Komentari 7

  • JagodaNikolic 07.07.2014.

    Bar su mogle napravit druge poze, a ne isplazit jezik. To je uvreda

  • vedran_zgb 24.02.2014.

    Od postanka portala i članaka na kojima se komentira slobodno sve više i više idiota isplovljava svakodnevno.

  • slovoKing 24.02.2014.

    Baš se pitam kako su baš one izabrane za takvo što ??Kome su one dale cu-pi za turneju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare