Obavijesti

Show

Komentari 7

Upoznajte naše ambasadorice Skijaške avanture - Anu i Mašu

Upoznajte naše ambasadorice Skijaške avanture - Anu i Mašu
4

Djevojke će biti gošće 24sata na snježnoj avanturi u Hauser Kaiblingu gdje će tjedan dana uživati u skijanju i ludim tulumima s ostalim skijašima

VIDEO

Nakon završetka natječaja 24sata i Opel Insignia Country Tourer na koji se prijavilo više od 240 kandidata, odabrali smo dvije pobjednice. U oštroj konkurenciji istaknule su se Ana Bašić i Maša Filipović-Grčić.

Djevojke će provesti nezaboravnih tjedan dana u austrijskom skijalištu Hauser Kaibling. Na avanturu kreću iz Zagreba sa novom Opel Insigniom Country Tourer. 

Na skijalištu ih očekuju neprestane avanture na stazama, ali i prilika da pokažu svoje skijaško umijeće. 

Kroz serijal od četiri video epizode, čitatelji će moći 'sudjelovati' u svakom trenutku ove uzbudljive pustolovine. Djevojke će vlastitim fotografijama također pokušati čitateljima dočarati atmosferu iz Hauser Kaiblinga. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

''Cijeli život bavim se različitim sportovima''

Maša je studentica druge godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Cijeli život bavim se različitim sportovima, od karatea, atletike, plivanja, skijanja po 7-14 dana godišnje pa sve do boksa i vaterpola. Moglo bi se reći da sam se oduvijek bavila ne tako tipičnim ženskim, nego više onim dinamičnim, zabavnim, fizički zahtjevnijim, ali i zanimljivijim sportovima. Smatram da su oni ujedno pokazatelji mog avanturističkog duha, spremnosti na zabavu, ali i razne izazove. Inače sam vrlo vesela, komunikativna osoba, spremna raditi u timu, ali i kao vođa tima. Na moju veliku sreću, dolaskom u srednju školu naišla sam na osobu s kojom u potpunosti dijelim strast za putovanjima, sportom, izlascima i drugim životnim situacijama. Našla sam prijateljicu imena Ana Bašić – rekla je Maša.

Ove godine, različiti termini ispitnih rokova oduzeli su im mogućnost zajedničkog skijanja, ali su baš zato smatrale da ovu priliku ne smiju propustiti. Maša i Ana zajedno su se prijavile na natječaj 24sata i Opel Insignia Country Tourera.

Ana je studentica druge godine Pravnog fakulteta u Zagrebu. 

Osoba sam avanturističkog duha i uvijek željna novih izazova. Od malih nogu intenzivno se bavim sportom. Trenirala sam atletiku, gimnastiku, a najduže rukomet, međutim od kada sam počela studirati treniram redovito u teretani. – rekla je Ana o sebi.

Osim sporta, bavila se i plesom, zna svirati klavir te govori nekoliko stranih jezika (engleski, francuski, talijanski, španjolski i njemački).

 U srednjoj školi upoznala sam Mašu, prijateljicu koja dijeli moju ljubav prema avanturama, sportu, putovanjima, izlascima i zabavi.  Izlaske, ljetovanja i zimovanja uvijek provodimo zajedno, ali ove godine, kao ni prošle, zbog fakultetskih obaveza nismo bile u mogućnosti ići na skijanje. Kada smo vidjele ovu ponudu odmah smo se odlučile javiti i zgrabiti ovu zadnju šansu za skijanjem ove godine. 

Da stvar bude još bolja, i Ana i Maša voze Opel Astru.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'