To je to što me zanima!

Upoznajte novu žensku grupu, u kojoj nema niti jedna žena...

The Ladyboys je u glazbeni bend spojio legendarni Barry Upton i oduševljen njihovim uspjehom odlučio im pomoći u pokretanju njihove glazbene karijere
Vidi originalni članak

Nakon što je glazbenik i menadžer Barry Upton (61) pogledao njihov cabaret show i oduševio se njihovim nastupom, odlučio je šest mladih muškaraca iz Tajlanda ,'The Ladyboys', spojiti u novu žensku grupu. 'Caka' je u tome da dečki nabace malo šminke, odjenu seksi haljinice i u trenu se transformiraju u žene. Upton im je odlučio pomoći u pokretanju njihove glazbene karijere. 

Njihova sličnost sa ženskim spolom je upečatljiva, a muškarci koji nastupaju u cabaret showu 'Ljepotica i zvijer'  često gostuju po Velikoj Britaniji i svojim senzacionalnim nastupima oduševljavaju Engleze. 

- Energični, egzotični, eklektični i potpuno nepredvidivi, The Ladyboys su odličan izbor za noćni izlazak - komentirao je York Press njihov nastup. 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • kresimirvulic 29.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Greiner 29.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • LebronPetrovic 29.05.2015.

    Samo ima jedan problem. Piške stojećki !

Komentiraj...
Vidi sve komentare