To je to što me zanima!

'Upravo sam popušio 'joint', želim biti predsjednik SAD-a'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
I ove godine dodjelu MTV Video Music Awards obilježili su brojni trenuci o kojima će se zasigurno još dugo pričati, a među njima je i izjava repera Kanyea Westa
Vidi originalni članak

I pored golišave Miley Cyrus (22), Kanye West (38) opet je dobio svojih 'pet minuta slave' na dodjeli MTV Video Music Awards i to šest godina nakon što je na istoj dodjeli izazvao skandal kad je Taylor Swift (25) iz ruku istrgnuo nagradu.

No čini se kako su tenzije izgladili jer je njegov dolazak na pozornicu najavila upravo spomenuta pjevačica.

Reper je tijekom nedjeljne večeri u Los Angelesu primio nagradu Michael Jackson Vanguard Award, a tijekom govora zahvale sve je šokirao.

POGLEDAJTE VIDEO: Kanye najavio predsjedničku kandidaturu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Odlučio sam da ću se kandidirati za predsjednika Amerike 2020. godine - rekao je Kanye.

REUTERS/PIXSELL

Glazbenik je poznat po svojim osebujnim govorima, odgovorima i izjavama, pa je ovo njegovo obećanje u dvorani popraćeno ovacijama.

REUTERS/PIXSELL

Jednom prilikom suprugu Kim usporedio je s dinosaurom, a tijekom gostovanja u showu Jimmyja Kimmela 2013. godine sam sebe je nazvao genijem.

Osim što je tijekom dodjela objavio kandidaturu, okupljene je obavijestio i da je prije dolaska na pozornicu popušio 'joint'.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ultrasica 31.08.2015.

    ovaj Kenja west sebe naziva kraljem popa,pa najvecim glazbenim mogulom,pa se preobratio pa je posta tamo kao njihov Boziji poslanik..ima svoje vjerske sljedbenike..pa propali student bia..sad nedavno dobia doktorat....izasra onu taylor na mtv dodjeli neke nagrade..nebi li se uvuka jay-ziju .. Furao se na facu ,bahatog ,nedodirljivog.. A ozenia ovu benu nad benama kim.. I sada tako plese ..ne kako kim kaze ..nego kako ona stara sveki svira..i sada ona mala njegova Sjever isto ulazi u onaj morbidni kucni show ..teski klaun.. Da ga skarta kim mislin da bi se obisija..pari opsjednut njom i njenom kvadraturom

  • Ramzee_1 31.08.2015.

    ahahahah kim iz profila izgleda ko kentaur :D

  • kung fu panda 31.08.2015.

    haj bar znamo razlog što priča ovakve stvari

Komentiraj...
Vidi sve komentare