To je to što me zanima!

Urednica 'Dnevnika' Nove TV: Oni koji ne rade mogu na Ružu

Marija Miholjek, Romina Knežić, Saša Kopljar i Petar Pereža prepoznatljiva su lica 'Dnevnika' Nove TV. Na dodjelu Večernjakove ruže ipak neće moći svi doći
Vidi originalni članak

Davne 2005. u listopadu gledatelji su prvi su put imali priliku pogledati središnju informativnu emisiju Nove TV. Danas je 'Dnevnik' Nove TV najgledanija središnja informativna emisija.

TV OSOBA GODINE Togonal nominiran za 'Ružu': Supruga mi je najveći kritičar

Titulu uvjerljivo drži već osmu godinu zaredom, a upravo zbog toga zaslužili su nominaciju za Večernjakovu ružu u kategoriji TV emisija godine. Urednica informativnog programa Ksenija Kardum otkrila je tajnu uspjeha.

Uigrana ekipa: Kopljar, Miholjek, Knežić i Pereža voditelji su ‘Dnevnika’ Nove TV

- S jedne strane iskusni urednici i reporteri, a s druge mladi novinari koji donose neki novi zamah. Strogo se pridržavamo i najvažnijih novinarskih pravila, poput onoga da svaka priča ima drugu stranu te nikad ne prelazimo granice koje vode u neukus, trač i površnost - rekla je.

VEČERNJAKOVA RUŽA Daniela: Polica je za nagradu već spremna, samo glasovi fale

Marija Miholjek, Romina Knežić, Saša Kopljar i Petar Pereža prepoznatljiva su lica 'Dnevnika' Nove TV. Na dodjelu Večernjakove ruže ipak neće moći svi doći.

- Doći će oni koji te večeri ne rade. Osim što volimo svoj posao, volimo se i zabaviti, a ‘Ruža’ je uvijek dobra prilika za druženje - rekla je Kardum.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ivo-špalj 15.02.2018.

    koje bombastiče vijesti daju...ko nedjeljni zabavnik, red-dva-tri politike sa onim gejom mislavom, pa onda malo crne kronike, pa onda, o krizi i depresiji i kopanju po kontejnerima, pa onda o odlasku na skijanje ili velike potrošnje za božeć....dosadni i naporni....

  • IndodaM 14.02.2018.

    Romina i Marija su baš simpa i drage voditeljice.

  • 14.02.2018.

    ne gledam novu tv

Komentiraj...
Vidi sve komentare